-
lerini femijet te flasin si tu vije e mos i beni akademiker me perdhune.. qe 4 vjec.. se i luani menc fare..
-
-
i/e regjistruar
Për: Të folurit, pengesat - shërimi
mirdita z.irfan un jam nga tetova dhe nese me lejoni dua qe te ju pyes:
behet fjale per vajzen time 10 mars 2013 i mbush 4 vjet dhe ka probleme me te folurit, eshte talente kupton gjithcka pergjigjet ne cdo pyetje qe i ja bejm i interesojn te qitha sendet mirpo kur pergjigjet apo kur folen shkronjen e pare te fjales e zgjaten si teper ne fillim
kur ishte 2 vjet filloj te flas mirpo nuk mundeshim ta dallojm mirpo tani ajo shihet qarte se ka probleme cka me preferoni ju se si mund te veproj une me ate.
Ju lutem nese nuk ju pengoj te ma ktheni kete pergjigje se jam teper i brengosur.
kalofshi mire
-
-
defektologu
Për: Të folurit, pengesat - shërimi
Me falni nga se kete pyetje e lexova me vonese,por sidoqofte po mundohem tu pergjigjem. Problemi i vajzes tuaj me te vertet duhet tu brengos bash per ate se problemet ne te folurit e mevonshem fillojne ne kete moshe. Pengesat ne te folur jane te shumellojshme, per te cilen pengese nuk me keni shkruar, keshtu qe per momentin ju kisha lutur te ma skjaroni si manifestohen problemet te vajza juaj, pra te me shkruani nje imel dhe me gjersisht te me shkruani lidhur me kete. Kete mund ta beni ne imel adresen time irfanbojaxhiu@hotmail.com dhe pergjigjen do ta merrni menjehere. Me pershendetje nga une Irfani.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt