Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Tema: kush eshte

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kush eshte

ka dy dite qe jam me grip shume te forte..shoqeruar here me ethe e here me zjarrmi..mbi te gjitha me nje kolle te thate qe ma ka bere gjoksin plage..di ndonjeri ndonje medikament kunder kolles ne veqanti apo edhe kunder gripit ne pergjithesi,,sinqerisht nuk kam provu grip me te keq se ky

gjithe te mirat
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527

Pėr: kush eshte

Grip i rende vertet, mua me zgjati dy jave si asnjehere tjeter.. medikamenti qe me dha mjeku ishte vetem takipirine per temperaturen, gripi iken vete sipas mjekut tim...
    Per kollen (kjo sipas meje) ēaj mali me limon, hidhi edhe shege me gjithe levozhge brenda dhe... sherim te shpejte .
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Ky grip kishte qene si kolere.
    Mbush nje tas me uje te nxehte hidhi nje pako ( caji eshte i paketuar ne pako te vogla ) kamomil dhe kripe. Te ndihmon ne hapjen e bronkeve dhe te qetson rruget e frymarjes . Pastaj nje paracetamol .
    Duhet te konsumosh sa me shume lengje ( mua me ka ardh ne maje te hundes me caj ) . Sa me shume ajer te paster .
    Mua keshtu me kaloi :-)

Te shkuara malsori
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 25-02-2013 mė 16:17
    Jeto sot se neser nuk i dihet

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ka dy dite qe jam me grip shume te forte..shoqeruar here me ethe e here me zjarrmi..mbi te gjitha me nje kolle te thate qe ma ka bere gjoksin plage..di ndonjeri ndonje medikament kunder kolles ne veqanti apo edhe kunder gripit ne pergjithesi,,sinqerisht nuk kam provu grip me te keq se ky

gjithe te mirat
    Shko kontrollohu tek doktori sepse ky gripi ka lene shume pasoje ne respiratory per shume njerez. thone qe tamiflu ndihmon. Sa per kollen pi shume caj. Benadryl te ndihmon pak ka edhe shurup.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 25-02-2013 mė 16:30
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

gjithe te mirat
    malsor,sot bem satistiken e kabinetit ku punoi 900 pac per dy muaj,ke te drejt grip shum agresiv.

bej nje formul leukocitare qe te sigurohesh se ke grip (pun prej 1 min kjo analiza),pastaja ushqim vitaminoz,paracetamol,edhe expektorans (ke ne brochobalsamin) dhe pushim,te largohesh ndrimit te shpejt te temperaturave,se jan provokuese te kollit.

po qe se ke komplikim bacterial,athere te duhet edhe atibiotik,[or kete sigurisht me ordinim nga mjeku

gjithe te mirat
    Mos e zgjat hic po vishu dhe mbathja te doktori.

Te shkuara vlla
    Revolution 1848

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491

hajde grip hajde! s'do t'ja dij as per paracetamol as per droge.... thone qe duhet te shfryhet dhe kalon vet.kam degjuar njerez qe jan semure prej dy javesh ........ma cpifi kjo temperatura dhe dhimbja e kokes.
    te shkuara
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    malsor,sot bem satistiken e kabinetit ku punoi 900 pac per dy muaj,ke te drejt grip shum agresiv.

bej nje formul leukocitare qe te sigurohesh se ke grip (pun prej 1 min kjo analiza),pastaja ushqim vitaminoz,paracetamol,edhe expektorans (ke ne brochobalsamin) dhe pushim,te largohesh ndrimit te shpejt te temperaturave,se jan provokuese te kollit.

po qe se ke komplikim bacterial,athere te duhet edhe atibiotik,[or kete sigurisht me ordinim nga mjeku
    faleminderit te gjitheve..o teta po vetem me ndonje makineri apostafat mund ta shtyj ushqimin poshte..sapo ja degjoj eren dickaje me vrap duhet te shkoj ne banjo dhe te nxjerr ate pak gje qe kam ne stomak..sa per cajin qe me rekomandojne shume me eshte bere kaq i bezdisshem sa qe po ma shpif kur e pi..perdori lemsip si caj por edhe caj mali ..ma ulin pak irritimin e gjoksit pr sapo me nget kolla perseri me kthehet..bera edhe nje banjo me uje shume te nxehte por nuk ndikoi shume..nuk jam i prirur te perdor injeksione pasi nuk e kam qejf varesine ndaj tyre..sado qe perpiqem te djersij nuk arrij dot..djersitja edhe mjaft e mire per te tilla raste..mendoj qe edhe nje banjo tjeter me uje te nxehte mund te me ndihmoj..

gjithsesi uroj te mos e provoje kush..dhe faleminderit per ndihmen...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

ore gripaxhinj,

po kujdes more, beni ca dite pushim ne forum, se po shperthen epidemi ne forum

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

faleminderit te gjitheve..o teta po vetem me ndonje makineri apostafat mund ta shtyj ushqimin poshte..sapo ja degjoj eren dickaje me vrap duhet te shkoj ne banjo dhe te nxjerr ate pak gje qe kam ne stomak..sa per cajin qe me rekomandojne shume me eshte bere kaq i bezdisshem sa qe po ma shpif kur e pi..perdori lemsip si caj por edhe caj mali ..ma ulin pak irritimin e gjoksit pr sapo me nget kolla perseri me kthehet..bera edhe nje banjo me uje shume te nxehte por nuk ndikoi shume..nuk jam i prirur te perdor injeksione pasi nuk e kam qejf varesine ndaj tyre..sado qe perpiqem te djersij nuk arrij dot..djersitja edhe mjaft e mire per te tilla raste..mendoj qe edhe nje banjo tjeter me uje te nxehte mund te me ndihmoj..

gjithsesi uroj te mos e provoje kush..dhe faleminderit per ndihmen...

Te shkuara MALSORI, pos ilaqeve te rekomonduara nga mjeku,te keshilloj te pish coca cola ne vend te qait si dhe ka nje luge mjalt e perzier me limon.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •