Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Problem e me tastjeren

kam disa jave qe po kam problem me tastjeren.
    kam perdorur tastjer me lidhje usb funksionon ne rregull. kurse me tastjeren time nuk ben rri ndezur drita qe ka nje 1-sh kur e shkepus dhe e lidh ndizen te treja dritat se aq ka, por pastaj fiken fare kur i beje ristart funksionon ku mund te jete problemi?
    tastjera eshte A4 Tech
    tani po shkruaj me tastjer digitale.

Tastiere tjeter ke provuar ? Shanset me te medha jane qe te jete prishur tastiera!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    po normalish qe kam provuar, dhe si e kam thene dhe me lart me nje tastjer tjeter me lidhje USB eshte ne rregull.
    Nuk e di nese ka te beje ndonje virus ketu apo dicka tjeter

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    kam disa jave qe po kam problem me tastjeren.
    kam perdorur tastjer me lidhje usb funksionon ne rregull. kurse me tastjeren time nuk ben rri ndezur drita qe ka nje 1-sh kur e shkepus dhe e lidh ndizen te treja dritat se aq ka, por pastaj fiken fare kur i beje ristart funksionon ku mund te jete problemi?
    tastjera eshte A4 Tech
    tani po shkruaj me tastjer digitale.
    Tastjeren me problem e ke me kabell USB apo PS 2 kabell si ne figuren poshte?
    http://www.dcparts.com/images/PS2-MF.gif
    Nqs nuk punon me portin ps2 kjo do te thote qe porti ps2 eshte korruptuar
    dhe duhet te provosh te instalosh komplet drajverat e madherbordit.
    Nqs perseri ke problem,porti PS2 i madherbordit mbrapa kompjuterit
    eshte fizikisht i prishur dhe duhet
    blere pershtates/adaptor qe ta ktheje portin PS2
    te kabllit ne port USB dhe kablli te ngulet ne port usb
    Te tastjera cfare butona shkronja
    nuk punojne?
    Cfare ndodh kur shtyp ne tastjere?
    Nuk punon tastjera menjehere sa ndez kompjuterin?
    Ben ristart kompjuterin dhe pastaj punon?
    Provo te besh azhurnim te komplet drajverave te madherbordit, duke shkarkuar drajverat me te rinj nga kompania qe ka prodhuar madherbordin.
    Ka mundesi qe kontrolleri i tastjeres si drajver ne madherbord nuk eshte ne rregull
    dhe kerkohet te shkarkohet drajver i ri nga kompania prodhuse e madherbordit.
    Nqs vazhdon i njejti problem,duhet pastrohet windowsi nga temp files/histori/nga spyware/virusa etj.Provo ristarto windowsin dhe shikon si do punoje tastjera.
    Nqs vazhdon i njejti difekt,fut nje disk windowsi 7 dhe provo ti besh repair
    windowsit.Riparimi i sistemit 32 nga disku mund te rregulloje difektin,ose instalo windows te ri ne nje particion bosh ne hard drajv.Boot ne particionin e ri ne windowsin e ri qe instalove dhe testohet tastjera.Nqs tasjera do punoje lehte dhe mire atehere ka pas probleme me windowsin.Nqs vazhdon i njejti difekt duhet hedhur poshte tastjera dhe blehet nje tastjere e re.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 05-06-2012 mė 21:42
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Flm per pergjigjen , por me sa kuptova e ka fajin tasjere pasi e zberthevadije dhe tani eshte ne rregull, megjithses nuk pash te kishte ndonje problem.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •