Ti hapin krejt kufit per shqiptaret se ne vec 3 milion jemi . shum pak
Ti hapin krejt kufit per shqiptaret se ne vec 3 milion jemi . shum pak
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Shyqyr thuj; qe kemi universitete private qe shesin nai dipllome,"edhe fallco edhe shtetrore",dhe kjo dipllome nuk pi uje as midis analfabeteve te Burundit...Se perndryshe keq do e kishim punen,do detyroshim rinin e shkrete ti prishte leket per avion,keshtu te pakten nje her ne kater vjet votojne me shpresen per nai vend pune. Po nuk paten lek jane te detyrum te presin zgjedhjet e ardhshme,po paten lek rrojn me shpres me ble nai vend pune.
Por mos u merzisni,se gjerat do regullohen,vetem prisni sa te shkoje LSI-ja ne opozite.Do ti bojm te gjithe me diplloma fallco qe ne fillore.
Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 14-12-2014 më 12:04
jemi 10 milion shqiptare ne teresi po behem 20 milion se secili i kqyrim edhe punen tone edhe te huajen...
Mendoj se njerezit qe munden me gjete veten rrine ketu por ka edhe njerez qe ikin nga kushtet e renda ekonomike ...
Eshte nder kur degjon se nje shqiptar ka nnje pune te mire ne Evrope si doktor profesor etj por te rralle jane keto...Shpresoj qe nje dite ajo shtrese e edukume ne evrope te vij te sjelle pervojen per ne te tjereve qe nuk kemi prekur token e lakmuar..
700000 deri ne 800000 I ka greqia pale italia dhe te tjerat
sa per user 2043 dhe xhori mos u zini ne forum se ska lezet sjemi ketu te ndajm tokat dhe te shahemi
secili ka mendimin e ti dhe kshu mos I beni komenete njeri tjetrit pa lidhje
ps emigrimi I shqiptareve kur sdo ket mbarim sepse shqiperia jon e dashur ne korupsion pasiguri papune pashkoll ska ca bejn familjaret
Partizoni
Xhori te thuash dicka per popullin tend kaq te rend eshte te mos jesh shqiptar ose te jesh cik ............ no comment ;P
nuk ka popull te mencur apo budalla fukaralleku ben cdo gje dhe nese dikush ben me shum para dhe jeton me mir nuk dmth se eshte me I zgjuar
sa per boten leje se e dim kush jan dhe si jan
Partizoni
Krijoni Kontakt