Close
Faqja 44 prej 45 FillimFillim ... 3442434445 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 443
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Pėr: "Sulejmani i Madherishem"

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    "Hasta la Victoria Siempre!"- EL Rustem :-p

Guten Abend, Linda!

Ne internet, ku e shoh une serialin, serite e sotme uploaden te dielen. Do pres me shume durim!
    Für immer :-D

Edhe AS i jep,por mbas 24 oreve ne internet ne faqen e vet.

Kur isha vjet ne Itali tek disa njerzit e mi dhe vjen nje Rumune aty dhe llaf e muhabet (me ata njerzit e mi) shkoj ora pak si vone dhe kur shikon oren,kjo thot ika ,se duhet te shikoj serialin :-D

Dhe e pyesin por ē'far seriali shikon? e kjo i thot per Sulejmanin,aq tha kjo dhe harroi te ikte,se filloi pastaj po edhe ne e shikojme e kshtu me rradhe

U pa puna tha kjo,do vej zilen dhe te shikoj perseritjen ne oren 3 te nates :-D

Gute Nacht alle
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

E morri vendimin Gazanferi! S'kishte alternative tjeter.

Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Gazanferi e shpetoi Nurbanun nga vdekja e sigurte, por hyrja e meshkujve ne hamamin e sulltaneshes denohej me vdekje…

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Episodi i plote I mbushur me ngjarje te shumta e tronditese.
    Mos u largoni nga ekrani!

Perpara se Sulejmani te debonte Sulltaneshe Fatmen nje here e pergjithmone, kjo e fundit duke mos patur justifikim, nuk e mohoi qe kishte komplotuar per vrasjes e Hyrremit duke thene qe ajo eshte Djall. Sulltan Sulejmani u nxeh dhe me gishtin tregues ku mbante edhe tespite i tha me ton te vrazhde (pak a shume keshtu): Degjo Fatma, Hyrremi nuk eshte engjell, ate e di, por eshte me besnikja qe kam patur edhe kam! PIKE!!!! LOL Ik tani e mos ta shoh me fytyren e mos ta degjoj me zerin!
    Ajo prape yak yak yak. Mjaft! Ec, ik tani me kohe te mire -i tha ky.

Nje tjeter moment interesant ishte edhe kur Sulejmani vendosi te mos lejonte pirjen e kafese dhe te digjte tere kafenete, sepse burrat po neglizhonin punen e po mbeteshin neper kafenera duke marre miletin neper goje. LOL!!
    Mbase kishte edhe friken e ndonje komploti a kryengritjeje. Kush e di?!
    Eshte krijuar nje hendek i madh mes Sulltan Sulejmanit dhe Sulltaneshe Hyrremit, qe s'di se si do mbushet. Ne hall te madh jam!
    Ohhh, se per pak harrova:Sultaneshe Mihrimane e ka zene nje semundje e lekures dhe e kane izoluar ne dhome, por mund ta shohin vetem mjeke femra se Rustem Pasha eshte shume xheloz. Aq xheloz…sa ….duhet ta shihni vete episodin, se me spjegimet e mia, nuk do e besoni. Kam frike, se Mihrimaja do bjere ne dashuri me "doktor Pedron". Le te shohim.
    Hyrremi shkoi tek nje fallxhore per ta pyetur si do shkoje halli i Mihrimase, por atje u trondit, se fallxhorja i tha: Sulltaneshe Mihrimaja do sherohet nga plaget e trupit ( aludoi se do t'i hapet plage ne shpirt), por theksoi se nga te dy Pasardhesit njeri do vrase tjetrin. Kuptohet tronditja e madhe, qe pesoi Hyrremi nga keto fjale.
    Kaq per kete episod.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Kjo skene s'eshte gje hic!
    Pale kur te vije doktor Pedro per te vizituar Sulltaneshe Mihrimane, si do behet Rustem Pasha. Apo nuk eshte djale i ri ai tjetri. Hajde komedi, hajde!

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Gracia, i dhuron Sulltan Sulejmanit 'Komedine Hyjnore', te cilen ai e kishte lexuar vite me pare.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Sa qejf e kam Rustem Pashen kur behet xheloz. Po eshte film o Rustem, eshte film. S'e kane me te vertete.

9. 2 antarėt mė poshtė falenderuan MI CORAZON pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

2043 (11-04-2014),Etna Etna (15-04-2014)

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Nurbanu, do ti ndaloj bakllavane Selimit,...lol

Vetem nga kadaifi Im do hash i thote

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

mu te .. filmi sulejmonit..
    mbenė syt e Korasonit..
    aaaeeee ahahaaaaa..
    kendon grypi cam i rrogozhonit..

kam par vetem cerek serie te sulejmėnit.. nga ato te parat fare.. kur jesh mik te nje mik imi kosovar.. qe ndiqte filmat turq me satelit te kanaleve tv kosovare.. dhe e kuptova se do jet nje film madheshtor..

e nga qe e kuptova se do ish dicka e rralle nuk e kam ndjekur fare sulejmenin.. sepse nuk dua te shikoj copa copa nje mrekulli sic eshte ky film..prandaj po pres te me vij nje kohe qe te kem mundesi ta shijoj kte serial ashtu sic e meriton..pra me qetsi e vemendje.. e pa u ngacmuar nga faktor atmosferik apo dashurik apo eqonomik..

ki film do bithe..shkurt hesapi..

dmth do te ulec e te mo luac nga ekrani..

Korason thx qe na tregon pjese pikante te ketij filmi..

ne se un le mjekerr si sulejmėni e mbaj nje shpate ne brez e nje callme ne koke.. a do ma varc ?

..

Faqja 44 prej 45 FillimFillim ... 3442434445 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •