Close
Faqja 27 prej 45 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 443
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Bali Bej, homoseksual

Aktori I njohur Burak Özēivi I cili I bė I njohur me rolin e Bali Bej nė serialin e famshėm “ Sulltani I madhėrishėm", ėshtė shėndrruar nė tė preferuarin kryesor tė femrave kjo pėr shkak tė pamjes sė tij mjaftė tėrheqėse.
    Por nė fakt, mediet turke raportojnė sė aktori nė fjalė ėshtė homoseksual. Sipas medieve, thuhet se lajmet kanė filluar tė qarkullojnė momentin kur e dashura e tij e ka zėnė nė shtratin e tyre sė bashku me njė mashkull tjetėr.
    Thuhet se “Bali Bej” I kishte thėnė tė dashurės se ai ishte vetėm njė “mik” edhe pse qė tė dy kishin qenė totalisht tė zhveshur.
    Vet aktori asnjėherė nuk I ka pohuar as mohuar zėrat pėr homoseksualitetin e tij por para disa javėsh ai ka pozuar pėr revistėn gjermane pėr komunitetin gey “Box”.
    Pėrveq humbjes sė tė dashurės nuk e dimė nėse aktori tėrheqės, njėherit model, tė mund tė ketė humbur edhe shumė simpatizuese tė flakta, pas publikimit tė lajmit./Indeksonline/

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Tetovare bye bye simpatia jone

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin

Bali Bej, homoseksual

Aktori I njohur Burak Özēivi I cili I bė I njohur me rolin e Bali Bej nė serialin e famshėm “ Sulltani I madhėrishėm", ėshtė shėndrruar nė tė preferuarin kryesor tė femrave kjo pėr shkak tė pamjes sė tij mjaftė tėrheqėse.
    Por nė fakt, mediet turke raportojnė sė aktori nė fjalė ėshtė homoseksual. Sipas medieve, thuhet se lajmet kanė filluar tė qarkullojnė momentin kur e dashura e tij e ka zėnė nė shtratin e tyre sė bashku me njė mashkull tjetėr.
    Thuhet se “Bali Bej” I kishte thėnė tė dashurės se ai ishte vetėm njė “mik” edhe pse qė tė dy kishin qenė totalisht tė zhveshur.
    Vet aktori asnjėherė nuk I ka pohuar as mohuar zėrat pėr homoseksualitetin e tij por para disa javėsh ai ka pozuar pėr revistėn gjermane pėr komunitetin gey “Box”.
    Pėrveq humbjes sė tė dashurės nuk e dimė nėse aktori tėrheqės, njėherit model, tė mund tė ketė humbur edhe shumė simpatizuese tė flakta, pas publikimit tė lajmit./Indeksonline/
    Ky po qe eshte lajm.
    Kisha filluar te ndihem xheloz
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Of Dreqi e marte amin jarabi,ku shkoi te behet ashtu mi,e din c'ka d.m.th ai te humbas simpatin time e tenden heh..
    une per veti me s'do ta shikoj serialin...

Oj Nete dallohet mi ky per nga shikimi se si shikon ...

ama i bukur eshte mi,lume ai mashkull qe e ka

ps/ une perseri do behem kinse nuk di gje dhe kete lajme nuk e lexova hahhah
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 28-08-2012 mė 16:02
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ky po qe eshte lajm.
    Kisha filluar te ndihem xheloz
    Kush e shikon kete me,tani syte te Sulejmani i mbajme

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Hahahahahahahahah,sa kam qesh me Gyl agan,kur shkoi Symbyli,dhe i tha qe tani do te marim,dhe do ta heqim koken, ndersa Gyli mes te tjerave i tha,aman si te vdes,nuk kam shijuar gje akoma, jam dhe i virgjer

A ju ngjan pak Mustafai,me Gjinin e Portokallis?

Edhe seriali 1001 net eshte shum i bukur(per mua)

Na mori ne qaf Sulejmani
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Punet i kane keq Ibrahim Pashai edhe ajo Nigar,me ne fund i
    hyri ne vesh te Hyremit shtatezania e saj!

Linda kjo seria e Gyl agas edhe une kam pas qeshur shume me te,tani e kane perzene nga pallati megjithate u largua duke ia vjedhur arin e Symbylit gjate pershendetjes lamtumirese

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Bali Bej, homoseksual

Ishalla ndrro mendjen se gjynoh , alamet cuni :-(
    Nje nga pjeset me te lezetcme, dashuria e pafajshme e vajzes se hyrremit per balin .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ishalla ndrro mendjen se gjynoh , alamet cuni :-(
    Nje nga pjeset me te lezetcme, dashuria e pafajshme e vajzes se hyrremit per balin .
    Jo valla e vertet iza,biles as nuk e kishte mohuar,sa kam qesh ne nje seri me vajzen e Hyremit,si shkembim per nje te mire qe i ben vellaut te saj,kerkon ti shkruaj nje leter bali beut ne emer te saj

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Punet i kane keq Ibrahim Pashai edhe ajo Nigar,me ne fund i
    hyri ne vesh te Hyremit shtatezania e saj!

Linda kjo seria e Gyl agas edhe une kam pas qeshur shume me te,tani e kane perzene nga pallati megjithate u largua duke ia vjedhur arin e Symbylit gjate pershendetjes lamtumirese
    Edhe une ate mendoj se Ibrahimi dhe Nigari i kan me keq punet(tradhtin qe ka bere,ndaj motres se Sulltanit) dhe Sulejmani,s'besoj se ja fal kte Ibrahimit dhe Nigarit,kur te mari vesh,se edhe nenan sulltaneshe,shkoi ne ate gjendje,per shkak te tyren.

Hahahahahah ja paska mar hakun Symbylit,se shum i binte me qaf Gylit

Te shikojme ne serit e ardhshme,se ēdo bej Hyrremi tani.

ps: Iza,hiq dore nga Bali,se nuk eshte per ty,po te ishte pa mustaqe PO
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 27 prej 45 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •