po, zeus po, e ke gjetur![]()
![]()
po, zeus po, e ke gjetur![]()
![]()
Billy,c'po ndodh me ty? Une me aq sa kam shkruar ne forum, duhet te te kem krijuar ty nje ide se 'per ke/cfare me rreh zemra' me shume. Ndaj, mos aludo budallalleqe.
I love Russia, not Turkey. Sigurisht pas Shqiperise.
Sa per filmat, qofshin per Jezusin, Muhametin,Cezarin, Neronin,Kleopatren, Sulejmanin,Njesitin Guerril...i shoh te tere,se me pelqen. Shijet s'duhet te diskutohen ketu.
Where does a thought go when it's forgotten?
Sa e lexova edhe ket lajm me heret!
Brad Pitt, nė serialin pėr Sulltan Sylejmanin?
Se sa investojnė turqit nė industrinė e filmit, mė sė miri e dėshmon mundėsia e angazhimit tė aktorit tė njohur botėror Brad Pitt, si aktor mysafir nė serailin e njohur turk pėr Sulltan Sylejmanin, serial ky i cili ka arritur shumė sukses edhe nė trojet shqiptare dhe Ballkan.
Sipas mediave turke, Pitt do tė veshė sė shpejti petkun e komandatit tė njė ushtrie evropiane, falė rolit tė ri nė serialin Sulejmani i madhėrishėm.
Pėr kėtė aktori ka kėrkuar 2 milionė dollarė, ndėrsa produksioni Tims ka pranuar ti paguajė atij kėtė shumė.
Aktori holivudian do tė paraqitet nė shtatė pjesė tė serialit tė famshėm turk, e nė rast se Pitt e refuzon rolin, atėherė si zėvendėsim llogaritet aktori tjetėr i famshėm, Mel Gibson.
Ahhh,se u nisa me thene sa I trishtueshem eshte filmi. Por u hutova pas Sulejmanit.....Ne pergjithesi tere filmat me teme historike jane te tille. Te lene shije te hidhur.
Po me Cora i martuar eshte me aktoren qe ka luajtur po me kte aktorin filmin "1001 net " ose "Binbir Gece " po turke dhe ai shume i bukur filmi dmth po dhe ajo femra gjithashtu .
Kur lun kshu filmash normal qe bie ne amore se elbete ter diten rri bashk![]()
Kam pare foto te tij te jetes se perditshme,por kur luan rolin e Sulejmanit me ato veshje me duket shume hot.![]()
Krijoni Kontakt