Heshmin , do te thuash te heshturin, qe nuk flet?
Po e dashuron. Pse ka femer qe s'dashuron te heshturit?
Ai s'eshte edhe aq i heshtur si natyre, por i ka vdekur e dashura e nuk i iken nga mendja e ka frike , qe po te bjere ne dashuri me nje vajze tjeter, do duket si tradheti ndaj te vdekures, qe e donte me shpirt.
Where does a thought go when it's forgotten?
Apo e ke per te hijshem, simpatik?![]()
hahah po po heshem,bukurosh,simpatik krejt t emirat i ka,por ashtu edhe si i heshtur sic e ke konceptuar mire i bie
Serial i bukur eshte...flm Mi Corason
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Filloi edhe Sulejmani. Te shohim, se si do te shkojne punet sonte.![]()
http://m.youtube.com/watch?v=b-P5ZGLu2xY
Aman ,se me shkrijne keta te dy mua. Per Gyl Aga-ne me vjen keq,se iu keput shpirti per Nigarin,kurse Symbyl Agai edhe pse neperke, eshte shume funny. Kur e heq ate callme si Anthony Quinn ngjan.![]()
Disa pyetje o te nderuar forumiste, apo ju kurre skeni lexuar libra historike se cfare u bene shqiptareve e popujve tjere keta 'sulltane' duke i asimiluar e duke i kidnapuar femijet e tyre per t'i bere ushtare te kesaj perandorie.
Si mund ta shikoni nje serial ku nuk sheh gje tjeter perpos perlarjes e xhelozive te grave se cilen po e don Sulltani me shume?
Jo more historia nuk mesohet ne seriale, por ne libra e fakte historike.
Ndoshta do i beni nje serial Milloshevicit pas 5 shekujsh, e do ta paraqitni si njeri te mire qe sillet mire me gruan, e qe ben pushtime e qe vret njerez.
O mesia, a sheh filma ti? Me sugjero ti nje edhe e lej Sulen une.
Mos e dhent zoti te lejm Sulejmanin pa pare , ajo Efsunja eshte inamoratur me Mustafain dhe se vrau i dhe vetem i lug helm
Hyremit i qenka semurur djali vogel do behej gungac sipas mjekut .
Dhe Ajbige qe do iki ne Krime me Bali Beu
Te shofim ca do ndodhi neser se pertoj te hap pc ta shof dmth pa perkthim .
Krijoni Kontakt