Nuk i humbasin virtytet njerëzit e mëdhenj vetëm për një gabim, ashtu si nuk bëhet deti me baltë vetëm se prek brigjet..!
Nuk i humbasin virtytet njerëzit e mëdhenj vetëm për një gabim, ashtu si nuk bëhet deti me baltë vetëm se prek brigjet..!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
esht me leht me u ngjit malit me komb, se t'shkosh fushes e fol me goj
Ndryshuar për herë të fundit nga Luledelja : 17-08-2012 më 03:43
“Kafshët janë të rrezikshme kur janë të uritura, ndërsa njeriu është i rrezikshëm kur është i ngopur”
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Gjarpri ka këmbë, por këmbët si shihen...Njerzit kanë besë, po besë s'u zihet..!!
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
-Zhgënjehesh nëse mendon se të gjithë njerëzit kan zemren sikur tenden dhe ju beson..
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
"Kurrë mos i urre njerëzit që janë xhelozë. Ata janë xhelozë sepse mendojnë se ju jeni më të mirë se ata.
Paulo Coelho"
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Sëmundja më e keqe në botë është të menduarit, ajo s'ka shërim.”
|Erich Maria Remarque
Ndonjëherë nuk e kuptojmë forcen që kemi brenda vetes, derisa gjendemi ballë përballë me dobësinë tonë më të madhe.
Krijoni Kontakt