''..Të gjithë pa përjashtim, mendojnë se janë të veçantë ... unë mendoj se nuk jam si të gjithë, pa përjashtim ..'' - Ertigen Doçi
''..Të gjithë pa përjashtim, mendojnë se janë të veçantë ... unë mendoj se nuk jam si të gjithë, pa përjashtim ..'' - Ertigen Doçi
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
- Nëse dikujt në jetë i kam mbetur borxh, atëherë ai është mësuesi im i cili m'i mësoi 36 shkronja të alfabetit shqip!
marre nga aforizmat e Agim Metbala
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Nga goja del mjalt(e ndonjehere helm),syri thith driten,ndersa zemra ndjen dashuri dhe ndonjehere edhe xhelozi...
Plagë nuk është ajo që ngel shenjë në trup e duket, por ajo që ngel në zemër e se fshin dot në mendje...!!
( Bibloteka ime)
Dhuro shumë...e prit pak!
I drejti, kur e ndjen se ka gabuar e pranon...Hipokriti e ndjen se ka gabuar dhe e fsheh ate...Arroganti...eh, ai kujton se nuk mund te gaboj kurre...
( Bibloteka ime)
Mos e ngre shumë hundën me dikë që do, sepse do biesh aq keq ,saqë do "thyesh" zemrën...!!
( Bibloteka ime)
"Ti japësh besimin dikujt që nuk e meriton, është njësoj sikur ti japësh fuqinë për të të shkatërruar..."
|S B|
"nese ke deshire te ndertosh nje varke, mos fillo me mbledhjen e druve dhe shperndarjen e detyrave mes njerezve, por zgjo ne zemrat e tyre nostalgjine per detin e madh e te pafund."
Nëse krahasojmë qiellin me syrin,vështirë të gjejmë ndonjë ndryshim.Të dy pikojnë në kohë të keqe dhe shkëlqejnë në kohë të mirë...."
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt