Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson....
Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kujtoj qe nje dite u zgjova i teri ngjyrosur me ngjyrat e nje dashurie te humbur .
Charles Bukowski
"Mos provo asnjëherë një dashuri që s’e ndjen, sepse dashurinë s’e komandojmë dot!"
Alan WATTS
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
"...Mos u shqetesoni për ato qe thonë te tjerët, por....për atë qe e mbajnë te fshehte..dhe nuk e shprehin... "
… Egziston 1 arsye e vetme përse 1 vajzë ka nevojë për babin e saj … Sepse ai gjithmonë do t’i tregojë se jo të gjithë meshkujt lendojnë …
"Tё qash do të thotë të të shkrihet akulli që ke në zemër."
Perulesia eshte virtyti qe frenon deshiren e lindur te njeriut per t'u ngritur mbi meritat e tij .
Tommaso d'Aquino
Largesia , dobeson pasionet e vogla dhe rrit dashurite e medha , ashtu si era qe fik qiriun , por ushqen zjarret .
Francois de La Rochefoucauld
Nje mashkull i vertet nuk percaktohet nga sa te dashura ka,por nga sa vajza ka bere per te qare kur ka thene JO,jam i zene dhe e dua ate!!
Mos u largo shume nga njerzit qe te duan,dhe mos u afro shume me njerzit qe su intereson,sepse ne te dyja rastet ne fund je ti ai/ajo qe do te lendohesh ..!
Krijoni Kontakt