Mëso të vlerësosh atë që ke, përpara se koha të të mësojë të vlerësosh atë që kishe!
Mëso të vlerësosh atë që ke, përpara se koha të të mësojë të vlerësosh atë që kishe!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ne shumicen e rasteve, mashkulli dashurohet duke shikuar nje femer... ndersa femra dashurohet duke ndegjuar nje mashkull..
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Një mijë në qëndrofshin, do të qëndroj dhe vetë,
Po dhe njëqind në mbetshin, nuk tundem kurrsesi;
I dhjeti do të jem, po qe se mbeten dhjetë;
E në mbettë veç një, - unë do të jem ai!
--Viktor Hygo
Ndjenjat duhet të jenë gjithmonë të lira. Nuk duhet gjykuar një dashuri e ardhshme mbi bazen e vuajtjeve të së shkuarës. |
-Coelho
Të kërkosh falje nuk do të thotë që ti e ke gabim dhe personi tjetër ka të drejtë. Do të thotë që i vlerëson marrëdhëniet e tua më shumë se sa egon!
Duhet të jemi të ngjashëm për t'u kuptuar dhe duhet të jemi pak të ndryshëm për t'u dashuruar. |
-Paul Bourget
Nje nene e mir vlen sa 100 mesues.
(Victor Hugo)
lum nana qe te ka tye..
se dhe ti i ke sherbye..
ja con cajin me limon..
mjes per mjes atje ne balkon..
..
Krijoni Kontakt