We never really grow up, we only learn how to act in public.
Televizioni ka një problem të madh. Nuk ka faqe 2...
Art Buchwald
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
"Gruaja e bukur u pëlqen syve, gruaja e mirë i pëlqen zemrës, njëra është një send i bukur, tjetra një thesar.
| Napoleon Bonaparte|
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Frika pyet: A është e sigurt?
Mundësia pyet :A është e përshtatshme?
Lavdia , pyet: A është është e njohur?
Por ndërgjegjja pyet: A është e drejtë?
Herët a vonë vjen një kohë kur ne duhet të marrin një pozicion që nuk është as i sigurt,as i përshtatshëm, as i njohur, por duhet ta marrin atë, sepse është i drejtë.
|Martin Luther King|
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kur fillova të dua me të vërtetë vetveten, nuk pranova më të jetoj në të kaluarën dhe të shqetësohem për të ardhmen time. Tashmë unë jetoj më shumë në këtë moment të pranishëm, ku Gjithçka ka një vend. Kjo është gjendja e jetës sime të përditshme dhe unë e quaj “Përsosmëri”.
|Charlie Chaplin|
Nga jeta kam mësuar se për çdo perëndim, ka një ditë që lind...për çdo ëndërr që mbaron,ka një tjetër që fillon...për çdo portë që mbyllet një tjetër hapet...për çdo dashuri që mbaron, një tjetër rifillon...për çdo fund ka një fillim të ri....për çdo nisje ka një mbërritje..për çdo humbje ka një fitore....Asgjë nuk ka mbaruar deri sa ka jetë...!!
| Paulo Coelho |
Kur njerëzit largohen nga ti,lëri të shkojnë.Fati yt nuk është kurrë i lidhur me dikë që të braktis,dhe kjo nuk do të thotë aspak se ata janë të këqij.Thjesht do të thotë se pjesa e tyre në jetën tënde mbaroi..!!
Jeta eshte nje enderr per te menqurit...Nje loj per budallet...Nje komedi per te pasurit...Nje tragjedi per te varferit.Mos e merr jeten aq shum seriozishte fundeja askush nuk shpetoj i gjall prej saje..!
Kerkoji keshille armikut dhe be te kunderten
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Kush blen atë që nuk i duhet, shet atë që i duhet.
Krijoni Kontakt