Close
Faqja 9 prej 109 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1089
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Burri që trajton gruan e tij si princeshë, është prova që ai vetë është rritur nga një mbretëreshë!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Gabojmë gjithmonë . Gabojmë nga inati . Gabojmë për të mësuar . Mësojmë që të mos përsërisim kurrë disa gabime.
    Gabojmë për të kërkuar falje , për të pranuar që kemi gabuar . Gabojmë për tu rritur , për t’u pjekur. Gabojmë sepse nuk jemi perfekt!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Edhe lulja më e bukur vyshket një ditë...Kjo është mënyra e natyrës për të na treguar që asgjë nuk zgjat "Përgjithmonë"..!

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Nuk është gabim të japësh gjthçka për dashurinë, nuk është gabin të duash dikë shumë.. ndonjëherë gabimi i vetëm është personi që ke zgjedhur të duash...

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Pakënaqësia krijohet te ne njerëzit ngaqë nuk jemi në gjendje t'a kuptojmë që kjo botë nuk është e jona, por është një sprovë, një ëndërr, një rrugë, një urë që na mundëson kalimin deri në përjetësi...!

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Një mendje dhe një imagjinatë e gjerë janë dy krahët që kam, unë udhëtoj me to kudo që unë dua .. pa patur nevojë për pasaportë apo vizë .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Askund nuk do të gjeni më shumë begati se sa në dituri. Nëse jeni të pasur, dituria ju stolis, nëse jeni të varfër ajo ju ushqen, por fundin e saj askush s'mund ta gjejë...

Ali
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Nje mik zemre nuk ka nevoje te te pyese se si ndihesh,sepse ai e lexon shume qarte ne syte e tu.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Kur s'ke mend ke sy.

Populli

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Kush arrin të ketë një kulturë më të madhe se të tjerët, duhet të jetë pothuaj i sigurt se do ketë kundër vetes shumicën.

|Goethe|

Faqja 9 prej 109 FillimFillim ... 78910111959 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •