Burri që trajton gruan e tij si princeshë, është prova që ai vetë është rritur nga një mbretëreshë!
Burri që trajton gruan e tij si princeshë, është prova që ai vetë është rritur nga një mbretëreshë!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gabojmë gjithmonë . Gabojmë nga inati . Gabojmë për të mësuar . Mësojmë që të mos përsërisim kurrë disa gabime.
Gabojmë për të kërkuar falje , për të pranuar që kemi gabuar . Gabojmë për tu rritur , për t’u pjekur. Gabojmë sepse nuk jemi perfekt!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Edhe lulja më e bukur vyshket një ditë...Kjo është mënyra e natyrës për të na treguar që asgjë nuk zgjat "Përgjithmonë"..!
Nuk është gabim të japësh gjthçka për dashurinë, nuk është gabin të duash dikë shumë.. ndonjëherë gabimi i vetëm është personi që ke zgjedhur të duash...
Pakënaqësia krijohet te ne njerëzit ngaqë nuk jemi në gjendje t'a kuptojmë që kjo botë nuk është e jona, por është një sprovë, një ëndërr, një rrugë, një urë që na mundëson kalimin deri në përjetësi...!
Një mendje dhe një imagjinatë e gjerë janë dy krahët që kam, unë udhëtoj me to kudo që unë dua .. pa patur nevojë për pasaportë apo vizë .![]()
Askund nuk do të gjeni më shumë begati se sa në dituri. Nëse jeni të pasur, dituria ju stolis, nëse jeni të varfër ajo ju ushqen, por fundin e saj askush s'mund ta gjejë...
Ali
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nje mik zemre nuk ka nevoje te te pyese se si ndihesh,sepse ai e lexon shume qarte ne syte e tu.
Kur s'ke mend ke sy.
Populli
Kush arrin të ketë një kulturë më të madhe se të tjerët, duhet të jetë pothuaj i sigurt se do ketë kundër vetes shumicën.
|Goethe|
Krijoni Kontakt