Nëse arrin të kuptosh kohën e humbur, ke fituar të ardhmen !
Nëse arrin të kuptosh kohën e humbur, ke fituar të ardhmen !
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
| Mashkulli nuk duhet të jetë bletë që të shkoj në çdo lule por gjithashtu dhe femra nuk duhet t'jetë lule që të pranojë çdo bletë. |
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
kur budallenjte flasin, te mencurit duhet te heshtin.
![]()
Nje vajze kurre mos i bej komplimenta per mustaqet e saj, sado te bukura qe ti kete!DD
She's the morphine queen of my vaccine.
Egoziëm, s'është t'i jetosh gjërat ashtu siç do ti. Egoizwm është t'u kërkosh të tjerëve t'i jetojnë gjërat ashtu siç do ti.
Mr-Bledi
She's the morphine queen of my vaccine.
..kurre mos ja fal zemren dikujt,pa u siguru qe dhe ti e ke te tijen..fundja biznesi osht biznes..'
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Kur nuk ishe, u dashurova me ty
edhe nje here.
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Mjerë ai që ka dashur vetëm formën, trupin dhe pamjen. Vdekja ia rrëmben të gjitha. Dashuroni shpirtin, se do ta rigjeni.
Viktor Hygo
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
I gjithi që unë jam, ose dëshiroj të jem, i dedikohet engjëllit tim, Nënës.
- Abraham Lincoln
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nuk eshte me rendesi nese me denoni dhe sa me denoni.Cdo gje qe e kam ber e kam ber vullnetarishte dhe me dinjitet.Jam krenar per kete, dhe po te me jepi rasti dot veproja serishte njesoj.
(Albin Kurti)
Krijoni Kontakt