“Meshkujt gjenialë dehen për të duruar idiotët.”
Ernest Hemingway
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Une prisja vjeshten te shtrihesha mbi gjethe.. .aty- ketu te zverdhesha dhe une.. .nuk thone kot kur ndihesh xheloze.. .je dashuruar mbase me shume.. .
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
-Tashme e kam kuptuar , se e vetmja Menyre qe mund te jemi Bashk eshte me 'PhotoShop' .
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Vdekja ime nuk do te trondite Boten,sikur qe ndodhe me Mbreterit,Perandoret e Bejleret,
por,do te pikollhen shume pak zemra qe i kisha dhe me kishin akoma me SHUME.
Unë....
Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbët...por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë...
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
Jeta është një këngë...tekstin e saj asnjëherë s'mund ta mësosh...ti vazhdo thjeshtë të ndjekësh melodinë e saj..!!
Pershendetje Elonesa,flm qe mer pjes ne kete teme,dhe doja te te pyes,je ajo elonesa e dikurshme,me duket ne 2009-ten kur une u rregjistrova edhe ajo ateher erdhe apo kishte ardhur,dhe pastaj u humbe
Dashuria o ta zgjat jeten o ta shkurton.
Mos e ndiq ate qe nuk te do,
por ndalo dhe prite ate qe te ndjek nga pas.
Krijoni Kontakt