Shikoje ne sy .Nese i ul do te thote se dashuria tashme i ka bere gati valixhet .
Giorgio De Luca
Shikoje ne sy .Nese i ul do te thote se dashuria tashme i ka bere gati valixhet .
Giorgio De Luca
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Sharmi është mënyra për të marrë një “po” pa artikuluar një pyetje të qartë.
Albert Camus
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ndonjeher njerezit kane nevoj te qajn, per te nxjerr jashte gjith lotet e tyre, dhe krijuar ne zemer nje dhome plot me buzeqeshje!
diferenca e madhe midis seksit me para dhe seksit free eshte se sexi me para kushton shume me pak.
Nqs arrin te ecesh ne prushin e endrrave te tua pa lene gjurme ne zemren tende atehere mund ti thuash JETES te kapa...!!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sikurse ndertimi i shtepise nis nga themelet e jo nga catia, ashtu dhe ndryshimi vjen nga vetja pastaj nga shoqeria.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pas te gjitha problemeve qe m'u shfaqen, pas gjithe peshes se rende mbi supe, pas gjithe dhembjes ne zemer, pas gjithe loteve qe derdha... mund te them vetem dicka "Une mbijetova"...!
Njerzit kan shume ambicie ne jet,duan te ken gjithcka... Kurse nje i semure do vetem nje gje TE JETE SHENDOSH..
Krijoni Kontakt