Dashurine e vertet nuk munde ta gjejn vetem ata njerez, te cilet mendoin se e kane gjet.
Dashurine e vertet nuk munde ta gjejn vetem ata njerez, te cilet mendoin se e kane gjet.
Duke iu referuar dhe ndeshjes se mbremeshme te kombetares tone ndaj "Zvicres", mendova te sjell nje thenie nga nje personalitet i shquar si Victor Hugo...
Nuk mund te jesh hero kunder Atdheut tend...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Gruaja eshte gje e madhe, ne mos qofte e mire e ste kenaq, te shtyn te kerkosh gjetiu e te biesh ne mekat.
“Jetim të vërtetë janë ata që janë pa edukatë dhe dituri e jo ata që janë pa nënë ose pa baba.”
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Suksesi ësht të kesh atë që do, lumturia është të duash atë që ke !!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
“Afaristët që nuk dinë të luftojnë me brengat, vdesin të ri.”
Alexis Carrel
Me ruaj kure te me gjesh,qe te me kesh kur te me duash...
Liria e tepruar, që të bëj çdo kush atë që do, nuk do të jetë në gjendje të largojë të kqijat e asnjë njeriu...
Aristoteli
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Lumturia . Ekziston , ju them .
Ku ?
Dëgjo ...Kur isha i vogël i ankohesha shpesh tim eti sepse nuk kisha lodra .Ai më thoshte : kjo ( dhe më tregonte kokën ) është lodra më e madhe që është krijuar ...është këtu sekreti i lumturisë .
|Charlie Chaplin |
Dashuria në ditët e sotme është "Made in China", ska as siguri, as garanci.. (garancion)![]()
Krijoni Kontakt