Shok i vërtetë është ai që rri me ty kur do i pëlqente të ishte tjetërkund...
Franz Kafka
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Sado e rrallë të jetë dashuria e vërtetë, gjithmonë më e rrallë është miqësia e vërtetë...
François de La Rochefoucauld
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ndërmjet dy njerëzish që duhen me shpirt, dashuria nuk është garë, ska fitues e as humbës, nëse humbin a fitojnë këtë e gëzojnë ose e vuajnë të dy.
Te qenurit i sinqerte eshte roli me i veshtire i njeriut.
Nje keqeberes shpesh eshte ai njeri i cili ka lene dicka pa bere,dhe jo ai qe ka bere dicka.![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Vdekja s'është tjetër e ndoshta është vetëmse një ndërrim i vendit...
Marcus Aurelius
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
njeriu dallohet nga te gjitha krijesat e tjera me aftesine per te qeshur...
zoti i bo gjonat e thjeshta robi i kompliko
Eshte e vertete se aeroportet kane pare puthje me te sinqerta sesa sallat e dasmave. Spitalet kane degjuar me shume lutje sesa muret e kishave dhe xhamive. Rruget kane mesuar gjera me te rendesishme per jeten sesa shkollat. Qente jane me besnik sesa njerezit. 100 te mira harrohen dhe 1 e keqe te kujtohet per gjithe jeten. Disa e mendojne jeten si gjene me te çmuar, disa te tjere çdo mengjes mendojne "dite e bukur per te vdekur". Nuk ka rendesi çfare mendon se do ndodhi. Shijo çdo moment si te jete i fundit sepse e djeshmja iku, e sotmja vazhdon dhe e nesermja nuk dihet...!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt