Close
Faqja 54 prej 109 FillimFillim ... 444525354555664104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1089
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Mos u gezo shum kur vrapojn mbas teje se ekonomia thot: kur ulet cmimi rritet kerkesa..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Nuk kam kohë për të urryer ata që më urrejnë,sepse jam e zënë duke dashur ata që më duan,duke folur me ata që më kuptojnë dhe duke luftuar për ata që me të vërtetë kujdesen për mua.
    Jeta është tepër e shkurtër për tu hedhur me njerëz bosh...!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Dielli qe perendon te prek ne shpirt vetem per te te kujtuar se te vodhi dhe nje dite...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Trimerine pas luftes, e urtesine pas kuvendit s'e ha as qeni.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Paraja duhet t’jetë mjet e jo qëllim i jetës

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Eshte me e lehte te copetosh nje atom se sa nje paragjykim.

Ajnshtajn

i/e regjistruar Maska e letaa
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Vendndodhja
    ketu afer, atje larg
    Postime
    1,268
    Femrat jane si kukulla:
    -Mund t'i zhveshesh ...
    -Mund t'i mashtrosh ...
    -Mund t'i genjesh ...
    -Dhe ne fund mund t'i lesh ...

Por mbaje mend ... Nje mashkull qe eshte tamam mashkull nuk luan me kukulla..
    Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Besimi është si puna e pasqyrës, nëse thyhet s'do të jetë më si më parë, pavarësisht se sa fort përpiqeni ta ktheni, të carat do të duken gjithmonë...

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Mos te rent dreqi ne shoqeri se te dreqëron

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Te komandosh zemren nuk eshte e pamundur, eshte e kote.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •