Mos u gezo shum kur vrapojn mbas teje se ekonomia thot: kur ulet cmimi rritet kerkesa..
Mos u gezo shum kur vrapojn mbas teje se ekonomia thot: kur ulet cmimi rritet kerkesa..
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nuk kam kohë për të urryer ata që më urrejnë,sepse jam e zënë duke dashur ata që më duan,duke folur me ata që më kuptojnë dhe duke luftuar për ata që me të vërtetë kujdesen për mua.
Jeta është tepër e shkurtër për tu hedhur me njerëz bosh...!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dielli qe perendon te prek ne shpirt vetem per te te kujtuar se te vodhi dhe nje dite...
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Trimerine pas luftes, e urtesine pas kuvendit s'e ha as qeni.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Paraja duhet t’jetë mjet e jo qëllim i jetës
Eshte me e lehte te copetosh nje atom se sa nje paragjykim.
Ajnshtajn
Femrat jane si kukulla:
-Mund t'i zhveshesh ...
-Mund t'i mashtrosh ...
-Mund t'i genjesh ...
-Dhe ne fund mund t'i lesh ...
Por mbaje mend ... Nje mashkull qe eshte tamam mashkull nuk luan me kukulla..![]()
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Besimi është si puna e pasqyrës, nëse thyhet s'do të jetë më si më parë, pavarësisht se sa fort përpiqeni ta ktheni, të carat do të duken gjithmonë...
Mos te rent dreqi ne shoqeri se te dreqëron
Te komandosh zemren nuk eshte e pamundur, eshte e kote.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Krijoni Kontakt