Close
Faqja 40 prej 109 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 1089
    i/e regjistruar Maska e Aren
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    20
    Te shikuarit realitetin me sy kritik te ben me te lumtur,,,sesa te enderrosh dhe te genjesh vehten,te tjeret dhe vete jeten me sy zhgenjyes

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Nëse do të dashurosh, mos ndërto kështjella të larta ëndrrash dhe iluzionesh | Por ndërto një kasolle kashte, që të bëjë më pak zhurmë kur të shembet..!!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ‎- Do doja të kthehesha sërish fëmijë | Gjunjët e vrarë dhembin më pak se një zemër e thyer..!!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Duhet t`ua kesh frikën edhe njerëzve pa
    dhëmbë.Ata të hanë pa përtypur. 0_o
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Shume e dine Kush jam... Pak e dine Si jam.
    anarkia morale: këtu qeni s'njeh të zotin; këtu karakteret lopësohen, qullosen dhe ndërrojnë forma dita ditës si në kaleidoskop.
    Këtu ambiciet janë pa fre e pa kufi.
    Këtu i padituri i di të gjitha dhe i pazoti është i zoti për të gjitha.

Fan Noli
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    K'tij i ndodhkan te gjitha, qenka si ai personazhi kryesor i telenovelave meksikane qe i bien gjithe fatkeqesite e botes; bie ne humnere, e le e dashura, falimenton ne biznes per shkak te ortakut smirezi dhe ziliqar, bie ne koma dhe gjate kesaj kohe ka stiluar mjekren, zgjohet nga koma por s'njeh te dashuren se ciles pendimi i vete dem, hidhet me parashute dhe nderkohe qe eshte ne ajer shkruan nje roman, copetohet neper shkembinj dhe pastaj ben operacion plastik qe te hakmerret ndaj ortakut smirezi, pastaj kupton qe eshte bere dhe vete ashtu, keshtu qe shkon ne nje manastir, behet murg dhe vendos maska bukurie per purifikim total
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    “Vlera e gjërave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellësinë me të cilen përjetohen. Prandaj ekzistojnë momente të paharrueshme, gjëra të pashpjegueshme dhe persona të pakrahasueshëm.”
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Aren
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    20
    Nuk i ka arritur gradat e larta te moralit-fese askush prej neve perderisa s'ia duam vllaut-motres tone te miren sikur i duam te miren vetvetes.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Ndonjehere duhet te lendohemi qe te rritemi, duhet te humbim qe te fitojme sepse ndonjehere mesimet me te mira fitohen nepermjet dhembjes"

Faqja 40 prej 109 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •