Te shikuarit realitetin me sy kritik te ben me te lumtur,,,sesa te enderrosh dhe te genjesh vehten,te tjeret dhe vete jeten me sy zhgenjyes
Te shikuarit realitetin me sy kritik te ben me te lumtur,,,sesa te enderrosh dhe te genjesh vehten,te tjeret dhe vete jeten me sy zhgenjyes
Nëse do të dashurosh, mos ndërto kështjella të larta ëndrrash dhe iluzionesh | Por ndërto një kasolle kashte, që të bëjë më pak zhurmë kur të shembet..!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
- Do doja të kthehesha sërish fëmijë | Gjunjët e vrarë dhembin më pak se një zemër e thyer..!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Duhet t`ua kesh frikën edhe njerëzve pa
dhëmbë.Ata të hanë pa përtypur. 0_o
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Shume e dine Kush jam... Pak e dine Si jam.
anarkia morale: këtu qeni s'njeh të zotin; këtu karakteret lopësohen, qullosen dhe ndërrojnë forma dita ditës si në kaleidoskop.
Këtu ambiciet janë pa fre e pa kufi.
Këtu i padituri i di të gjitha dhe i pazoti është i zoti për të gjitha.
Fan Noli
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
K'tij i ndodhkan te gjitha, qenka si ai personazhi kryesor i telenovelave meksikane qe i bien gjithe fatkeqesite e botes; bie ne humnere, e le e dashura, falimenton ne biznes per shkak te ortakut smirezi dhe ziliqar, bie ne koma dhe gjate kesaj kohe ka stiluar mjekren, zgjohet nga koma por s'njeh te dashuren se ciles pendimi i vete dem, hidhet me parashute dhe nderkohe qe eshte ne ajer shkruan nje roman, copetohet neper shkembinj dhe pastaj ben operacion plastik qe te hakmerret ndaj ortakut smirezi, pastaj kupton qe eshte bere dhe vete ashtu, keshtu qe shkon ne nje manastir, behet murg dhe vendos maska bukurie per purifikim total
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
“Vlera e gjërave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellësinë me të cilen përjetohen. Prandaj ekzistojnë momente të paharrueshme, gjëra të pashpjegueshme dhe persona të pakrahasueshëm.”
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Nuk i ka arritur gradat e larta te moralit-fese askush prej neve perderisa s'ia duam vllaut-motres tone te miren sikur i duam te miren vetvetes.
Ndonjehere duhet te lendohemi qe te rritemi, duhet te humbim qe te fitojme sepse ndonjehere mesimet me te mira fitohen nepermjet dhembjes"
Krijoni Kontakt