Të gjithë i kemi mundësit por nuk po kemi mundësi për ti shfrytëzuar mundësit.Edhe pse bota jemi por botën gjithëmon nuk do ta kemi.
Të gjithë i kemi mundësit por nuk po kemi mundësi për ti shfrytëzuar mundësit.Edhe pse bota jemi por botën gjithëmon nuk do ta kemi.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ka fjale qe jane si guacka, te thjeshta por me tere detin brenda.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ndërgjegjia është zëri autentik i Zotit që flet me ty....
Rutherford B. Hayes
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ata që kanë fituar, në çfarëdo mënyre që të kenë fituar, nuk turpërohen kurrë për mënyrën si kanë dalë fitimtarë...
Niccolò Machiavelli
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
kush ska provuar te hidhuren
sdi ceshte sheqeri
"Te ndertosh fytyren e qeshur mbi zemren e thyer, do te thote te jesh i forte"
William Shakespeare!
"Kur e gjithe bota te thote dorzohu, shpresa pershperit PROVOJE EDHE NJEHERE"
Honore De Balzack.
Ne se don te ndryshosh boten, shkoi 3 here shtepise tende per rreth.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Derisa shoh i hutuar hapat e kohës që shpejton të largohet, dëgjoj heshtjen tek më flet për shumë gjëra...
Zemra i thote syve: Shih me pak, sepse ti sheh dhe une vuaj./Syte pergjigjen: Ndjej me pak ti, sepse ti ndjen dhe un qaj..
Krijoni Kontakt