Jeta është shumë e shkurtër për të shpresur se vetullat harkuar bukur apo buzët me kontur hijeshuar do të maskojnë një zemër të shëmtuar....
Jeta është shumë e shkurtër për të shpresur se vetullat harkuar bukur apo buzët me kontur hijeshuar do të maskojnë një zemër të shëmtuar....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sa te vegjel qe jemi! Sa rremuje bejme! Kurse atje lart qetesi e madhe! Yjet nuk bejne lufte kunder njeri-tjetrit. Cilido ka vendin e tij...
|Petro Marko
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Kur për shkak të moshës
nuk do mundesh të vraposh, ec shpejt.
Kur nuk do mundësh të ecësh shpejt, vetëm ec.
Kur nuk do mundësh më të ecësh, përdor shkopin.
Por kurrë mos u ndal!
Nënë Tereza
"Për ta marrë atë që kurrë nuk e keni pasur, ju duhet të bëni atë që kurrë nuk e keni bërë." ?
"Testi i vërtetë i karakterit nuk është se sa ne dimë dhe se si ta bëjmë, por se si ne sillemi kur nuk dimë se çfarë të bëjmë."
John Holt
Dy veta mund të bien dakort për shumë gjëra, por shpirtrat e tyre janë si lulet, secila ka rrënjet e veta në një vend të përcaktuar e askush nuk mund t`i afrohet teper tjetrit pa braktisur rrënjen e vet, gjë që sidoqoftë është e pamundur
Ekzistojnë gjithmonë dy zgjedhje në jetë: të pranojmë kushtet në të cilat jetojmë ose të marrim përsipër përgjegjësitë për ti ndryshuar ato.
Dita e harxhuar më kot është ajo e kaluar pa qeshur.
Vuajtja ime mund të bëhet arsyeja që dikush tjetër qesh...
Por buzëqeshja ime nuk do të jetë kurr arsyeja se dikush tjeter vuan...
Të gjitha dashuritë kërkojnë të jenë të përjetshme dhe pikërisht ketu e kanë burimin mundimi dhe vuajtjet e tyre pa fund.
|Erich Maria Remarque|
Dhuro shumë...e prit pak!
Poezi janë mendimet që marrin frymë dhe fjalët që djegin.
/ Thomas Grey/
Dhuro shumë...e prit pak!
Krijoni Kontakt