Dituria është dry, ndërsa çelësi i saj pyetja...
Dituria është dry, ndërsa çelësi i saj pyetja...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Përderisa është dikush në qiell që më mbron..
Nuk ka askush në tokë që më mposhtë
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nuk pretendoj te jem me lart se te gjithe...por pretendoj qe KURRE te MOS shkelem nga askush...!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Frikacakët vdesin shumë herë para vdekjës së tyre;trimat e provojnë vdekjën vetëm një herë.
--Shekspir
Gjithë natën eci nëpër ëndrra , në mëngjes nuk më dhembin këmbët por zemra ...
Dhuro shumë...e prit pak!
"Jepu gjithmonë njerëzve mundësinë të ta ndjejnë mungesën..."
|Liam Gallagher|
Dhuro shumë...e prit pak!
Nuk eshte mosha ajo qe tregon pjekurine e njeriut por jane vuajtjet gabimet dhe eksperiencat qe kalon ne jete"..!
Atë që të bën keq dhe të mundon, turpëroje me heshtjen dhe me mosreagimin tënd ndaj tij...
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
forumi eshte bere shume boring, i ka ikur dinamizmi i dikurshem.
po une c'rri me kot ketu![]()
Nuk pendohem për ëndërrat që s'i kam realizuar, por pendohem për ëndërrat që s'i kam menduar ndonjëherë.
~ Passo
Krijoni Kontakt