Te medha apo te vogla, genjeshtrat jane genjeshtra!!
Te medha apo te vogla, genjeshtrat jane genjeshtra!!
She's the morphine queen of my vaccine.
Zot me jepe force te perballoj ate qe s'mundem te ndryshoj
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Shqipetaret ta cuditin edhe pikecuditesen![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ndoshta nuk eshte vertet dashuri kur te them se je per mua njeriu me i shtrenjte. Dashuria, per mua, do te thote qe je thika qe rrotulloj brenda vetes time.
-Franz Kafka
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nje vajze e terheq me krenarine; me kurajon i afrohesh; me zgjuarsine e fiton; me forcen e perballon... kurse me besnikerine vajza mbetet e jotja pergjithmone
What goes around---comes around
edhe ne dimerin me acarin me te madh , ka nje pranvere te ngrire...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
'Mos prit,mos bërtit,e as mos u habit,për faktin se dikush nuk arin ta kuptojë atë cfarë ti je ,apo cfarë ke bërë për ta,ndonjeherë e vetmja gjë e drejtë që mund të bësh për veten është,të largohesh në heshtje,përgjithmon ...!
Një çast durimi në zemërim, largon njëmijë ditë pikëllim
Nëse ndarja është ikje, edhe takimi është kthim
A ke fuqi të trokasësh edhe një herë në derën time
e të m’i kthesh pranverat që u thanë në lotin tim?
A ka forcë dora jote të ma fshij këtë lot se dua të qesh sot
Është festë dhe njerëzit sërish zhurmojnë në çarshi e pazar
A s’e meriton buzqeshjen tënde dikush që për ty ka qarë?
Dashuria nuk buron nga mendja, prandaj s’mjafton veç të mendosh për mua
Në Shkup veç dhimbjeve të mia, janë edhe gëzimet tua.
-Fatmir MUJA
bukuria e vertet ,ashtu si dhe mencuria e vertet jane te kuptueshme dhe te thjeshta per te gjithe..........
Nuk është femër me klas ajo që kur kalon i bën djemtë që të fishkëllejnë, por ajo që kur kalon i bën djemt që të heshtin.
Krijoni Kontakt