Ju pershendes te gjithve.
Ju falenderoj nga zemra per ndihmen qe po ma beni, Zoti bafte qe fytyra e tij te shendrise mbi ju gjithmone, fjale shume me vend 'Manulaki', fjale shume te qelluara 'Deshmuesi' fjale plote shprese 'Astrit77', qka mund te kerkon njeriu me shume nga vllezerit dhe motrat e tij perpos qe ata/ato te luten per te? me qka mund te kthehet kjo ndere kaq e madhe? nuk ka pasuri qe mund ta shperblej lutjen, te falenderoj 'Astrit77' per lutjet tua.
Para disa vitesh, u takova me nje prift ne Kosove, i thashe 'Zoteri si mundet Zoti te me fal per mekatet e mia, kur une kam aq shume??? e ai ma ktheu - qka ta merre mendja ty 'Skaramush' ma i vlefshem eshte mekati yte apo nje pike gjake i Krishtit???, -jo- i thashe une -nje pike gjake i Jezusit eshte shume me i vlefshem se une dhe mekatet e mia, -shko ne paqe- me tha -dhe mos e deno vetveten, sepse per Zoten asgje nuk eshte e pamundur, Ai tashme ti ka fale mekatet qe i ke bere.' mirpo siq e kam cekur edhe me larte gjithshka duhet te kete kufinj, ka momente kur gjithshka i kthehet normales dhe e kam pershtypjen se gjithshka do te kaloj, nuk kalon shume dhe me kthehet gjendja e pare, ajo perzierje prej Shqiptari/i Krishteri/Njeri/Drejtesi/Dhembje/Mjaft me/Fyerje/ po ju betohem ne ATIN se sikur te ishte e mundur do ta kisha nenshkruar nje Kontrate me te cilen do ta kisha vulosur fatin time qe kurre te mos perdori dhunen, por kete vetem me nje kusht -TE ME LENE TE QETE- nuk jam njeri qe e perkrah dhunen, por mjerisht 'barra e rende te bene qe ta humbesh drejtimin'
Ndoshta i kam komplikuar pak gjerat, ju kerkoj falje per kete, ju kerkoj falje edhe per gjuhen (shkrimin) tim te hendikepuar nga mergimi, ju falenderoj edhe nje here per kontributin e madh qe po beni dhe ju pershendes te gjithve.
Tung tung
Krijoni Kontakt