Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,590
    Postimet nė Bllog
    1
    po keto nuk pranojne as realitetin mor jahu...., jane te dehur meshkujt thote njera!!! po une them ka qene femra e dehur se ajo e ka rrahur,...me demek meshkujt kane faj si kur rrahin edhe kur rrihen sipas kesaj feministes (LOL)
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Bora`
    Anėtarėsuar
    13-10-2011
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mallkuar qofshin ato femra qe vejne dore mbi burrat e tyre. Burri eshte qenie qe do vec ngrohtesi , dashuri dhe perkedhelje! Desha te shtoja dhe dicka tjeter se cfare do ...... por, say NO dhunes o burra! O sot o kurre!
    Hhahahahahahhahaahah po ku ka burra qe ti rrahe gruaja mi zemer mund te ket dhune psiqike e besoj por fizike se besoj .Nejse un jam e mendimit qe femra mbetet serish me e rrezikuara nga meshkujt maskiliste .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    po keto nuk pranojne as realitetin mor jahu...., jane te dehur meshkujt thote njera!!! po une them ka qene femra e dehur se ajo e ka rrahur,...me demek meshkujt kane faj si kur rrahin edhe kur rrihen sipas kesaj feministes (LOL)
    Jam kunder dhunes , por te pakten femrat ndryshe nga meshkujt nuk rrahin kot? Dine pse rrahin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 11-06-2012 mė 10:25

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Burri qe eshte burre i vertete di ta pranoje dhe ndonje shpulle , po me e dhunu fare pastaj aq me mire ..lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Burri qe eshte burre i vertete di ta pranoje dhe ndonje shpulle , po me e dhunu fare pastaj aq me mire ..lol
    O Enii...Ca ban ti, mire kshu?

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po thu burrni me hanger shpulla ...hahhahahaha mire po dishe more ti hahahah

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •