Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ishte thjesht nje mendim, lol, nuk u bazova ne statistika. U nisa nga fakti qe ka shume nena single adoloshente,( jo te gjitha kane ngel me deshire si mund te mendoni ju qe gjoja e bejne per ndihma), vetem hispaniket ngelin me deshire, lol, ndersa ne Shqiperi aborti te adoloshentet eshte ne shifra te larta se nuk gjejne perkrahje as nga i dashuri as nga familja e akoma me keq nga shteti.
    prandaj thashe "pikerisht ameriken e gjete te marresh si shembull", sepse e di qe ne USA % e aborteve eshte mjaft me e larte se ne europe lol.

ne shqiperi faktikisht nuk ia kam idene si eshte gjendja. madje nuk e di as nese lejohet aborti me ligj apo jo. nuk e di nese eshte e vertete ajo qe the (qe aborti te adoleshentet eshte me shifra te larta)...

sdq une nuk mund te them se jam kundra abortit. ne ato rastet qe permende ti, si raste semundjesh apo komplikacione gjate gravidances jam patjeter 100% pro, por jo vetem ato...
    Vasudhaiva Kutumbakam

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Jam kundra ligjeve te tilla. Mire edhte qe njerezit te ndergjegjesohen per te luftuar kunder abortit, gjithashtu te krjohen kushte, asistence financiare per nenen dhe femijen qe te mos shtyhet te abortoje. Shumica abortojne se nuk kane mundesi te rritin femijen. Ne disa raste aborti eshte i domosdoshem, dhe duhet lene nenes te zgjedhi. P.sh kur shtatezania perben rrezik per shendetin, jeten e nenes. Kur femija pritet te jete me crregullime serioze e te pariparueshme mendore apo fizike. Ne USA eshte i lejuar aborti ne javet e para te zhvillimit te embrionit, dhe prape ndodhin shume pak aborte besoj, se nenat fitojne goxha ndihme e perkraje nga shteti.
    Ketyre nenave( vecoj rastet ekstreme sic jane semundjet , perdhunimet ) shteti me mire t'iu japi disa pako me kondoma dhe ti fusi ne kurse sesi perdoren lol

Ky ligj po u miratua nuk do ndikoi ne uljen e aborteve , do ndikoje ne rritjen e mjekve sharlatan qe thjesh do mbushin xhepat e tyre .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ishte thjesht nje mendim, lol, nuk u bazova ne statistika. U nisa nga fakti qe ka shume nena single adoloshente,( jo te gjitha kane ngel me deshire si mund te mendoni ju qe gjoja e bejne per ndihma), vetem hispaniket ngelin me deshire, lol, ndersa ne Shqiperi aborti te adoloshentet eshte ne shifra te larta se nuk gjejne perkrahje as nga i dashuri as nga familja e akoma me keq nga shteti.
    Kushton dhe shume lire te besh abort ama ne Amerike, kshuqe eshte shume kollaj.

i/e regjistruar Maska e Ver
    Anėtarėsuar
    23-07-2008
    Postime
    117
    Ligje te shpifura qe kufizojne lirine e individit. Turqia po i afrohet Iranit pak nga pak.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-06-2012
    Postime
    20
    Vetem keshtu shtohet populli ,vetem perpara burra mbushni grate sa me shume .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •