Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    po pse more per cdo akt qe ben everia duhet te marri mediat edhe tju tregoj mediave se kush e si ?

nese kan gje ik kerkoje ne menyre ligjore nese dyshon
    u bem ne shqiptaret ne cdo gje shikojm Mafie
    Partizoni

Kaq sekret ishte treni sa Mero Baze ka marre dhe video pikerisht ne ate moment lol
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    hahaha..

pse o helikopter eshte treni mo..

mo hani m.utin qe prodhon merua mor aman..

thirrini kaplloqes..

le ta provoj merua qe te mos prodhoje 120 genjeshtra ne dite kunder berishes.. se cfar e gjen..
    ja ka vene k.oqet ne bige edvin rucua meros se ngrate e ja tredh.. po nuku qe me rendiment i ziu mero..

mir mirë..

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Mirë është që dyshojmë lajmin, kjo është një nivel shumë i lartë dhe duhet shum shum punë me veten tonë qe të arrijmë në atë nivel. Por aty ku jam gati të gëzohem vini dhe ma prishni me sigurinë se lajmi është i remtë!

Ne mendimin tim ekzistojnë tre rrugë,

1)pranimi i një lajmi pa e filtruar

2)refuzimi i një lajmi pa e filtruar

3)vemja e mendjes ne punë dhe e lajmit në dyshim, pra filtrimi i tij, dhe mundësisht investigim nga ana jone aq sa mundemi

Me rrugën e parë i bëjmë te keqe vetes po dhe të tjerëve në mënyrë mos direkt, pranojmë dhe shpërndajmë lajme te pa filtruara. Me rrugën e dytë prapë bëjmë keq por me mënyrë tjetër.. refuzimi krijon një lajm te ri! qe thotë 'Filan lajm eshë i remtë', unë nuk do doja ti vija vetes këtë peshë.

Sa për vet lajmin nuk kam dituri, nuk jetoj as ne Shqipëri që të them, thjesht dua te shpreh një shqetësim.. nuk ka kaluar një javë kur një vendas këtu (grekë) qe kishim një bisedë me tha për vitet pas 90-ës se sa shumë mbeturina toksike janë groposur në Shqipëri dhe e kalova atë llaf pak si shpejt pasi nuk kisha ide fare, por mbase duhet ta kem mendimin me ne gatishmëri.

Mbase do zoti mos të jetë e vërtetë!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •