hypi o burre i dheut avionit e shko si gentleman. lol
hypi o burre i dheut avionit e shko si gentleman. lol
E ka njė tė mirė kjo; faktin qė njerėzit tregohen tė kujdeshėm nė timon, ecin ngadalė dhe me kujdes, tė paktėn pėr tipa si puna ime qė i dridhen gjunjėt nė autostrada apo rrugė tė gjera ku ecet me shpejtėsi
Pastaj nė kėtė kohė, nė gjithė rrugėn ka gjithė ato qershia qė gati iu thyhen degėt sesa shumė mbajnė, kėshtu qė edhe mund tė ndalesh e tė shijosh frutat nė Natyrė lol
Gjėrat "negative" dhe "pozitive", janė gjithmonė tė "mbėshtjella" me njėra-tjetrėn![]()
mir e ke o pink..por ne albani me duhet kerri me shku andej kendej me maru ndoj pun..
nuk mund tja lypi kuj atje kerrin e mbetesh si zorraxhi rrugve ..sa me nji furgon sa me nji otopuz..
prandaj ..
se mundim eshte ne fakt gjith ajo rrug me makin krahasu me kollajllikun e avionit..
..
e keshtu pra..
ju shkodranet e edvinit..aman cpo ja ndini lezetin levizjes se lire dhe ures se re qe ka bo berisha jozi e basha..
me benet qejfi..
lol
Brari sja vlen me ngrit maqinen deri atje qe nga Suedia. Per sa dite e ben njehere? Ca makine ke, ma merr mendja bmw?![]()
merr makine me qera ....me lire te bie ( ti ka kriju kushtet partia qafir)
lol
ke te drejt qe mendon se kam bmw..
me ka dal nami..
ky qe levdon berishen kushedi sa paguhet .. thot mileti..
hahahaha..
pink..
te te them nje sekret.. po mo ja thuaj kujt..
do bmw?
shaj berishen nat e dit e mo le kusur dhe.. benesh me bmw.. apartmant 125 metro katrore ne mes bllokut dhe vil ne golem..
do te mbetesh krunde..
mbro berishen..
pejk..
kam nje maqin qe thua ti pink. te 2002..
opel elegance.. i thon..po ama ecen si mercedes..
a do vish?
te ndaloj ne cdo sh.urrtore rruges.. jo si ca kosovare qe..i len pa bo ujet 24 ore grat e tyre.. vuuu maqines.. gjith kohes..
un e konsideroj udhetimin qejf.. jo punė..
kurse ne dalmaci do bec pllazh ne cdo 20 kilometro..
pra un e bej per 5 dit rrugen..
lol
nuk jam bos te paguaj makina me qera o mardush lush marku..
lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 27-05-2012 mė 00:28
o brari ....po si nuk je boss te marresh makine me qera 25 euro ne dite ...e do te vish me makin nga suedia ( me shtrenjte te bie te vish me makine )
bej nje llogari e do me japesh te drejte ....keshtu qe kur te vish ne tirane e kam hallall nje te qerasme![]()
mardush..
makina ime ..eshte pordha ime..thot poplli..
u prish u cpu..o pun per mu..
sdu bela me makinat e tjereve..
pastaj un kam cd e mija qe degjoj muzik.. aty..
pse do futem ne makinen qe ka pj.erdh gjith lapraka me bathoren bashk..
joo..
thx per sugjerimin..
kafen ta jap un ne taivani..
Krijoni Kontakt