Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Hd

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-10-2011
    Postime
    47

Hd

Pershendetje miq! kam nje problem me aparatin e ri HD qe bleva, dua ta lidh me plazmen qe e kam LG me fishen e vet HDMI, i kam provuar te gjitha variantet dhe nuk nuk me del asgje, sapo e lidh me kreherin del figura menjehere, ai ka vetem nje vend kreheri dhe une dua qe te lidh hd me LG me fishen dhe kreherin ta lidh me dvd se regjistroj ndonje gje te bukur kur jepet, por nuk me lidhet HD me Lg me fishen, si tja bej?

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Mbase televizorit nuk i funksionon dalja HDMI, provo ta lidhesh me laptopin .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    [QUOTE=Gerti2011;3420212]Pershendetje miq! kam nje problem me aparatin e ri HD qe bleva, dua ta lidh me plazmen qe e kam LG me fishen e vet HDMI, i kam provuar te gjitha variantet dhe nuk nuk me del asgje, sapo e lidh me kreherin del figura menjehere, ai ka vetem nje vend kreheri dhe une dua qe te lidh hd me LG me fishen dhe kreherin ta lidh me dvd se regjistroj ndonje gje te bukur kur jepet, por nuk me lidhet HD me Lg me fishen, si tja bej?[/QUOTE

Shiko cfare modeli eshte televizori.
    Kur thua aparat HD,cfare eshte?.... dixhital kamera,apo video kamera,apo DVD player
    me aftesi shfaqjeje materiali HD?
    Porti HDMI ne TV eshte per te lidhur vetem kompjuterin me televizorin me kabell HDMI
    dhe televizori nuk njeh pajisje te tjera pervec kompjuterit ne portin HDMI.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Me keto hdmi ndonje here te gjen belaja, le qe kan ca cmime qe nuk meret vesh, nga 2 deri ne 85 euro (ose me shume) per nje cop kabulli. Po ke provoje dhe nje kabull te dyte.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Gerti2011 Lexo Postimin
    Pershendetje miq! kam nje problem me aparatin e ri HD qe bleva, dua ta lidh me plazmen qe e kam LG me fishen e vet HDMI, i kam provuar te gjitha variantet dhe nuk nuk me del asgje, sapo e lidh me kreherin del figura menjehere, ai ka vetem nje vend kreheri dhe une dua qe te lidh hd me LG me fishen dhe kreherin ta lidh me dvd se regjistroj ndonje gje te bukur kur jepet, por nuk me lidhet HD me Lg me fishen, si tja bej?
    shume e thjeshte..duhet te dish qe televizioni nuk punon automatikisht me fish HDIM sikur punon me fish kreher..duhet ta gjesh ne menune e televizionit porten HDMI te cilen ti e ke lidhe me aparatin HD. vetem pasi ta seleksionosh kete porte atehere te del figura e plote..nga sa shoh une ti ke blere aparat satelitor ne HD ..e njejta gje me ndodhi edhe mua kur i montova satelitin nje italiani dhe edhe une kujtoja se do punonte direct.vetem kur seleksionova porten hyrese te sakte atehere punoi ...ky mendoj se eshte problemi..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    22-10-2011
    Postime
    47
    Faleminderit Malsori,por cfare porte duhet te ve? Une kam satellite pc game dvd, kurse ne hd kam rgb auto dhe nje tip tjeter, i kam provuar por nuk kap, si duhet t'i ballancoj?

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Gerti2011 Lexo Postimin
    Faleminderit Malsori,por cfare porte duhet te ve? Une kam satellite pc game dvd, kurse ne hd kam rgb auto dhe nje tip tjeter, i kam provuar por nuk kap, si duhet t'i ballancoj?
    do te vesh ate porte qe ti ke zene me kabllon HDMI..nuk ka rendesi shume ne eshte HDMI1 ose 2 ose 3..mjafton ta shohesh ke ke zene ti dhe ate seleksiono..kjo gje eshte per aparaturat HD qe lidhen me kablo HDMI..aparaturat qe transmetojne ne SD (standard definition ) lidhen me kreher ne forme serie..pergjithesisht te gjitha aparaturat ne standart definition kan dy porta kreher nga mbrapa ku njera eshte per hyrje e tjetra per dalje ..psh nje lloj lidhje qe mund te besh eshte kjo..dalja e satelitit hyn te hyrja e dvd dhe dalja e dvd hyn te hyrja e pc game e dalja e ps game hyn tek etj etj dhe dalja e fundit hyn te hyrja e televizionit..per te pare dicka ne televizion nga njera nga keto aparatura duhet ta ndezesh ate aparature dhe automatikisht ne ekran te del cka jep ajo aparature..nese duhet te kalosh te tjetra duhet ta ndezesh tjetren dhe automatikish ike ajo cka jep aparatura me pare dhe zevendesohet me ate cka jep aparatura e dyte ..nese duhet te kthehesh te nje aparature qe e kishe me pare duhet ta fikesh ate aparature dhe duhet ta ndezesh perseri..keshtu punojne pergjithesisht..ato me HDMI punojne vetem me seleksionim te portes hyrese ne menune e televizorit..gjithsesi ka nje mori llojesh televizionesh dhe aparaturash qe kan specifikat e tyre te lidhjeve dhe gjithmone duhet te ndjekesh udhezimet ne librin shoqerues te instalimit..aty jepen me fjale dhe figure si behet lidhja...

kaq di une..ndoshta te hyn ne pune kjo informate..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 24-05-2012 mė 08:27
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Zotni,

nese do ndihme te sygjeroj qe te ndjekesh udhezimet e benseven11 dhe posto te dhenat qe te ka kerkuar ketu

Eshte e vetmja menyre qe ne te japim ndihme te sakte

Por nje gje eshte e sigurte qe nese aparati HD nuk ka te montuar ne trup krerin HDMI do te jete e pamundur qe te transmetosh video HD direkt ne krerin HDMI te televizorit, pa perdorur kablle te posacem konvertues (qe normalisht nuk jepen me blerjen e aparatit)

Ma ha mendja qe ty mund te duhet kablli konvertues MINI HDMI to HDMI shiko figuren e bashkangjitur per ilustrim

http://www.cheapcamcorderonly.com/wp...1lXl-qmgIL.jpg

Por sic te thashe ne fillim posto ketu modelin e aparatit HD

Zeripopullit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •