Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Traditat? Martesa midis mashkullit dhe femres qenka vetem tradite shqiptare sipas teje? Koha ndryshon lol. Deri dje dhe te zinjte nuk mendonin se do trajtoheshin te = me te bardhet, dhe shume e kundershtuan dhe akoma e kundershtojne. E njejta gje po ndodh me homoseksualet. Ashtu si ti qe kerkon te gezosh te drejtat e tua si qenie njerezore, ashtu kerkon dhe ai/-ajo pavaresisht orientimit seksual. Orientimi seksual eshte dicka personale. Nuk po kerkon ai te te beje dhe ty te tille, as nuk e ka ate aftesi, ashtu si dhe ti nuk e ndryshon dot. Jemi te gjithe krijesat e Zotit. Asgje nuk behet pa vullnetin e Zotit apo jo?
    Racizmi eshte tjeter cka ndersa 'martesat' e homoseksualeve eshte ceshtje krejt tjeter. Ka person qe i thote vetit te krishter dhe eshte per diskrimin ndaj njerezve me ngjyre por nuk d.m.th. se besimi krishter e shtyn qe te del kunder zezakeve. Une p.sh. nuk jam kunder homoseksualeve apo lezbikeve asgje, as qe me intereson se cfare bejne ne jetet e tyre private, por nuk d.m.th. se i perkrahi e aq me pak kur duan te imponojne kendveshtrimin e tyre se kjo eshte normale. Le te dale ne publik e te puthen sic me ka rene rasti te shoh ketu ne perendim, ky s'eshte problemi im. Mua me vjen keq qe ata do te shkojne ne ferr, nese e marrim si te vertete Biblen keta persona do te shkojne ne ferr pasi bejne gjera te neveritshme.

Ndersa ne Amerike eshte krejt tjetercka, Kushtetuta amerikane de fakte themolon nje komb krishter, po te shkohej me kushtetute e tradite amerikane homoseksualet amerikane do te duhej te emigronin ne nje shtet tjeter por sot civilizimi ka marre tatepjeten.

Kjo bjen ne kundershtim edhe me traditen shqiptare. Sot ne kemi model perendimin, Shqiperia e Kosova kane model perendimin me ligje se paku, por gjithcka qe ndodhe ne perendim nuk d.m.th. se eshte gje e mire. Lakmi i marrim per gjera te mira, e jo per gjera qe te qojne ne qorrsokak.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    O mesiapergjithmon nuk behet fjale per perkrahje mer plak.
    Nese do te jem i sinqerte, une i kam shmangur gjithmone homosexualet meshkuj, s'kam patur kurre asnje mik te tille dhe as do kem, por nuk jam aspak me idene qe ata duhen denuar per orientimin e tyre seksual, atje ku fillon liria e tjetrit mbaron imja...c'do njeri e trajton si te kete qejf prapanicen e tij oooooooooo...apo ty te dhemb their ass lol
    te futesh ne kampe perqendrimi homot do te thote te jesh kriminel me damke.

aq me pak kane te drejte te flasin per moral kishat dhe xhamite, qe jane plot e perplot me homo, me dylbere dhe me pedofile.
    nese do vihej ne jete kjo ideja e ketij priftit, nja 70% e prifterinjve dhe 90 % e hoxhallareve duheshin futur brenda ne keto kampe, po tu shtonim dhe pedofilet fetare.

PS. dhe nuk eshte e vertete hic qe homoseksualizmi eshte shtuar, ka patur nje epoke historike ku praktikohej gjeresisht, shume me teper se sot, duke filluar nga akili dhe patrokli, aleksandri i madh, tek spartanet e leonides...tek romaket etc

ups
    sorry alexandri ishte bisex kishte dhe roxane-n, pervec hephaestion-it
    Shoku po i keqkupton edhe nje here tjeter gjerat, ke keqkuptim te madh shume po mundohem me ta sqaru nese deshiron te kuptosh. Ketu nuk po behet fjale se nje homoseksual ne Amerike ben seks anal, oral apo ku ta di une, neve sna intereson kjo, sidomos neve shqiptareve qe jemi me mijera kilometra larg Shteteve te Bashkuara, por po behet fjale cka ka thene nje Pastor atje. Ky pastori ka propozu kampe perqendrimi dhe vrasje te homoseksualeve. Apo mund te propozonte edhe venie shenje dalluese qe do te qonte ne diskriminim sic kane bere p.sh. nacistet me cifutet para dhe gjate luftes se dyte boterore. Cdo ektremitet eshte gabim, edhe ky cka ka thene ky pastor eshte gabim se te krishteret nuk duhet te bejne thirrje per kampe perqendrimi, perkundrazi duhet te luftojne kunder diskriminimit te njerezeve dhe per respekt ne mes njerezve. Edhe une pajtohem se ne paganizem ka qene me e perhapur homoseksualizmi, orgjite, prostitucioni madje fete pagane keto i kane konsideruar krejt normale por shoqerite moderne nuk duhet t'i perseritin gabimet e mehershme. Dhe keto kane shkatrruar nje pjese te madhe te njerezimit dhe me ardhjen e krishterimit keto akte jane ndaluar, se paku ne publik dhe jane konsideruar imoralitet. Edhe feja islame i ndalon aktet e homoseksualeve, per krishterin eshte me mire te jetohet nen sheriat sesa te shohe perversitet. (bile e din se i rrahur, i vdekur e i diskriminuar mund te jete ne cdo sekond te jetes)

Krishteret kane te drejte te flasin per moral, myslimanet kane te drejte te flasin per moral, ateistet kane te drejte te flasin per moral, cdo njeri i sinqerte ka te drejte te flase per moral kur ndergjegja e tij i thote se keto jane veprime jo normale.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Homoseksualet duhet t'i kene te drejtat e tyre qe ua garanton shteti, por jo te legalizohet, ose se paku te mos 'martohen' ne Kisha.

God created Adam and Eve, not Adam and Steve.
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    And I sit here thinking that I thought "god" made everything, "god" made homosexuals and priests

Eve's gone off with her girlfriend and they're meeting Adam and Steve for a lovely dinner out.
    femijet e adamit dhe eves ben sex oh oh rehat rehat

dhe femijet e tyre ben sex me njeri tjetrin

me mire adam dhe steve dhe te kishte marre fund kjo marrezi se te jesh pjese e nje rrace qe benin bam e bum me te afermit e tyre

nejse, cdokush ne besim te tij
    dhe kendveshtrimet ndryshojne, dikur pederat kane qene ne mode, si ne romen romake dhe greqine e lashte

muhabet pederash lol , lind nuk eshte e ngjitur
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    femijet e adamit dhe eves ben sex oh oh rehat rehat

dhe femijet e tyre ben sex me njeri tjetrin

me mire adam dhe steve dhe te kishte marre fund kjo marrezi se te jesh pjese e nje rrace qe benin bam e bum me te afermit e tyre

nejse, cdokush ne besim te tij
    dhe kendveshtrimet ndryshojne, dikur pederat kane qene ne mode, si ne romen romake dhe greqine e lashte

muhabet pederash lol , lind nuk eshte e ngjitur
    pikerisht pra, ky mesia forever thot qe s'kishte adam dhe steve, por harron te thote orgjite incestuale te femijeve te adamit dhe eves

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •