Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    s`ka lidje kjo me bamir topin por ai platinia e paska treguar veten qe eshte francez.
    vetem nje lidhje e forte gjermani-usa do ia ulte koken perfundimisht bastardeve ruso-franceze.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Platini, perfundimisht vertetoi te pavlefshme thenien "Ne futboll s'ka politike" ...

Bravo, Bravo, Platini ... ti qe sot e tutje do jesh ikona e "politifutbollit", nje produkt fundor i anusit francez!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Kjo Dote Ishte Nje Kujtes Per Te Gjith Shqiptaret Se Sporti Esht Politik Nje Thenje Qe E Kam Degjuar Shum Vite Me Heret Thoshte Po Te Jesh Sportist I Mir Duhetsh Ta Duash Atdheun Tend Dhe Te Jesh Patriot E Ket Ne Spo E Pranojm

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    E sa lojtarit te ekipeve nderkombtare jan kunder shtetit te kosoves qe sot ne shqiptaret e kosove i broharasin pa vetdie sikur kta lojtar te deklarohehin publikisht at qe e mendojn per shqiptaret ne dote habiteshim nga urretja qe kan disa. lojtar me renome botrore

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    me informacionet qe kam, ka qene pikerisht bamir topi qe i ka dhene idene platinise qe te votoje kunder. madje pas votimit jane pare se bashku, duke shkembyer nje pagese, qe mendohet te kete qene si shperblim per kete vote kunder kosoves.
    dhe ti me siguri i mbanje pishen, apo jo?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •