Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Atdheu im nuk eshte as Shqiperia e as Amerika. Atdheu im eshte Mbreteria e Qiellit.

Tjeter, cfare do te mesosh?

Albo
    Z. Albo, do jesh ne gjendje ti pergjigjesh avatarit te juaj, sepse ke ra ndesh me veten!!! ''Shpirt shqiptari'' !!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Atedheu dhe feja e Albos eshte $ dhe jo Mbreteria e Qiellit. Sikurse te ishte kjo qe ti pohon, atehere nuk do te kishe emigruar ne USA.
    Nese une do ti kushtoja me shume rendesi $, nuk do te isha duke diskutuar me ty e shume si ty ne forum. Njerezit e dhene pas $, e konsiderojne kete gje qe une bej humbje kohe, pasi koha per ta eshte $.

Z. Albo, do jesh ne gjendje ti pergjigjesh avatarit te juaj, sepse ke ra ndesh me veten!!! ''Shpirt shqiptari'' !!
    Joan Muzaka iu pergjigj me mire se mua kesaj pyetjes tende qe ne shekullin e XVI:

"Bijte e mi! Nje gje eshte me e rendesishme se gjithe te tjerat. Humbem lirine tone si njerez, nje dite do ta fitojme perseri ate. Humbem tokat e pronat e te pareve tane, nje dite ju dhe femijet tuaj do te kthehen perseri atje. Por dijeni se po humbet besimin ne fene e te pareve tane, dijeni se keni humbur gjithcka."

Albo

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Atdheu im nuk eshte as Shqiperia e as Amerika. Atdheu im eshte Mbreteria e Qiellit.

Tjeter, cfare do te mesosh?

Albo
    Kadal edhe ti mos u ngut se po flet disa gjera te pa verteta. Mbreteria e Qiellit nuk eshte 'atdhe' por eshte vend qe sipas Bibles do te shkojne ata qe kane besu ne Jezusin si Shpetimtar te tyre. Ketu eshte fjala per atdhe 'tokesor', e ti qe don me shku ne Parajse nuk d.m.th. se Parajsa eshte Atdhe sic e kuptojme sot. Mos i perziej gjerat, me mire thuj s'me intereson per Nene Terezen e Gjergj Kastriotin apo ndonje hero tjeter te krishter a humanist se sa te dalesh e te postosh ketu teori tuat. Mos u ngut se as ti nuk i din te gjitha gjerat, vetem se je kryemoderator nuk d.m.th. se cka flet ka baze dhe eshte e vertete.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Albo
    "Shpirti i shqiptarit" që mohon atdheun e vet, Shqipërinë, është në kundërshtim me vetveten se nuk mundet njeriu që në të njëjtën kohë edhe të mohoj Shqipërinë, si atdhe dhe po ashtu edhe të ketë shpirt shqiptari. Kjo është sikurse formula matematikore 1-1 që gjithnjë është ZERO.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •