E njohura tonė.. pjesa mė e madhe e njerėzve janė nė mesė, ku ti ēoi dallga qe krijon pakica!
Mendoj se perse Ne jete, asnjehere nuk mer ate qe kerkon.. kur ke deshiren s'ke mundesine... kur ke mundesine s'ke me deshire...!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
E mer me duket, thjesht disa herė ėshtė e vėshtir ta kuptosh se e ke kėrkuar ti.
pse kur vjen vera femrat vishen me mini e me gjokse jashte
JO SEKS PARA MARTESE
Iku nje dite? Lere te shkoje. U largua pa te thene perse? Lere te shkoje. Te la vetem dhe shkoi te gjeje prekje diku tjeter?Lere te shkoje.Mos e ler te te te shoh kokeulur.Mos e ler te mesoje se ti po qan per te.Mos e ler te degjoje se ti nuk mundesh pa te.Keshtu vetem keshtu aj mendon se ti nuk munesh pa tė!...
A ja vlen ti japesh kaq shume rendesi vetem nje personi?E di,jane kujtimet qe te vrasin.Ruaji ato,nuk po te them ti harrosh.Por mos jeto per to.Kujtoji kur te duhet te kuptosh se ku ke gabuar...
Do te dashurosh perseri.Madje edhe me shume.Do te gezosh perseri.Madje edhe me shume.Lere te shkoje....
Shiko perreth teje sa shume dashuri ke.Sa njerez te duan dhe vuajne me ty.Sa njerez trishtohen se ty po te del nje lot mbi faqe.Dhe sa deshirojne ato qe ti te jesh ajo e dikurshmja.Beje per veten.Beje per atė..
Lere te shkoje sepse aj kurr nuk te deshi!.
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
E mendoj thjesht nje "PSE"
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Po mendoja my mami ka ditelindjen sot![]()
Wal, urime ditelindjen e mamit.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt