Close
Faqja 16 prej 36 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 353
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hmm se di nese ndihem mire per male babysitters...meshkujt jan pak lazy when it comes to children
    Une dua te mbaj te madhen
    Te voglen ta mbaj motra jote

Nuk du me fshih shi* :P

Kur isha ne shqiperi hEren e fundit
    Dilja me vajzen e tezes lol ku nuk e coja lol
    E cfare nuk hanim, e vogel, e shkathet, arrakate, e lezetcme....:-( then I left
    Edhe me te vellain e Saj por qante, :-(
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 29-05-2012 mė 16:49
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per gardelinen qe me iku nga kafazi.

Kush e di se me ke me eshte pleksur tani
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Po Mendoj

Mbase me ate te komshiut?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    C'me kujtove Linda, gardelinen time shume vite me pare, e qaja per te se nuk doja ta mbaja te mbyllur. Qaj e qaj derisa per te me mbyllur gojen i hapem deren e kafazit por ajo nuk dilte. Frikacake e aty vdiq ne kafaz. Mua me dhimbsen zogjte, i kane krahet per te qene te lire, eshte gjynah ti mbash te mbyllur .
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Po Mendoj

Mbase me ate te komshiut?
    Komshiu nuk ka zog

por ka nje qen te madh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    C'me kujtove Linda, gardelinen time shume vite me pare, e qaja per te se nuk doja ta mbaja te mbyllur. Qaj e qaj derisa per te me mbyllur gojen i hapem deren e kafazit por ajo nuk dilte. Frikacake e aty vdiq ne kafaz. Mua me dhimbsen zogjte, i kane krahet per te qene te lire, eshte gjynah ti mbash te mbyllur .
    oj perla si moj ti te lesh zogun ashtu ani perl hahahahahah

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    C'me kujtove Linda, gardelinen time shume vite me pare, e qaja per te se nuk doja ta mbaja te mbyllur. Qaj e qaj derisa per te me mbyllur gojen i hapem deren e kafazit por ajo nuk dilte. Frikacake : D e aty vdiq ne kafaz. Mua me dhimbsen zogjte, i kane krahet per te qene te lire, eshte gjynah ti mbash te mbyllur .
    Mos te filloj dhe une nga historite e zogjve LOL

Zogjte dhe peshqit me kan pelqyer gjithmone. Zogjte njiher me ate cicerimen e tyre,te ka lezet shpirti.Nje here kisha nje kanerine,qe edhe ne mes te nates me dritat e fikura ciceronte,sa jam detyruar ti hidhnja peshqir kafazit Kurse nje kanerinie tjeter i kisha ven ate(badevane i thojne ktej) qe te bente dush ,dhe mazallah nuk u fut e su fut aty tu lante.U merzita pak,se thash vape,dhe ta freskoja pak ,nje ta mar ne dore,e nje te vajtur ke lavamani,dhe e kalova zogun nja dy here ke uji,kur filloj duke u dridhur,o nene o nene.E mora e fshija me peshqir,po me tharse flokesh,ehe me ngordhi dhe me erdhi shum keq.kurse te tjerat kan rrojt mire,marshallah me thon

Edhe une qaja kur me ngordhnin kanerinat,dhe peshqit,sa kto te familjes u tallnin me mua ,ose ndonje nga shoqet,me thonte,po te vijme per ngushellim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 29-05-2012 mė 17:07

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Me la njera nje kafaz me kanarine, dhe as 24 ore nuk me rrojti, e harrova tek ballkoni dhe ate nate beri acar,vec e gjeta me kembe perpjete ne mengjes, u sa mu dhimbs , si ti thoja asaj qe i vdiq zogu, thashe ti blija nje tjeter , mbase nuk do ekuptonte , po me ne fund ithashe te vertetn. Qe aq e pati

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Une dua te mbaj te madhen
    Te voglen ta mbaj motra jote

Nuk du me fshih shi*

Kur isha ne shqiperi hEren e fundit
    Dilja me vajzen e tezes lol ku nuk e coja lol
    E cfare nuk hanim, e vogel, e shkathet, arrakate, e lezetcme.... then I left
    Edhe me te vellain e Saj por qante,
    je mire me femite atehere por te madhen se kam mesuar or sdo te mesoj akoma qe te shkoj ne banjo lol...and believe me, do duash 100 here me shume te nderrosh nje bebe sesa nje toddler

tani qe permende akulloren po mendoj per ushim ....nuk hengra mengjes, hengra cik nga ora 10 dhe deri tani vetem molle dhe pak chips...jo se jam ne diet por skisha kohe te pergatitsja gjthecka per te marr me vete...dhe as skam mare quarters qe te shkoja tek vending machine...po mendoj te shkoj te marr uje dhe mbase rezistoj deri ne oren 9:30
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Mos te filloj dhe une nga historite e zogjve LOL

Zogjte dhe peshqit me kan pelqyer gjithmone. Zogjte njiher me ate cicerimen e tyre,te ka lezet shpirti.Nje here kisha nje kanerine,qe edhe ne mes te nates me dritat e fikura ciceronte,sa jam detyruar ti hidhnja peshqir kafazit: D Kurse nje kanerinie tjeter i kisha ven ate(badevane i thojne ktej) qe te bente dush ,dhe mazallah nuk u fut e su fut aty tu lante.U merzita pak,se thash vape,dhe ta freskoja pak ,nje ta mar ne dore,e nje te vajtur ke lavamani,dhe e kalova zogun nja dy here ke uji,kur filloj duke u dridhur,o nene o nene.E mora e fshija me peshqir,po me tharse flokesh,ehe me ngordhi dhe me erdhi shum keq.kurse te tjerat kan rrojt mire,marshallah me thon: D

Edhe une qaja kur me ngordhnin kanerinat,dhe peshqit,sa kto te familjes u tallnin me mua ,ose ndonje nga shoqet,me thonte,po te vijme per ngushellim.
    hahaha dush zogu edhe une kam pasur peshq ne shtepi,ata nuk me rrojten shume se uji me klor i ēezmes beri punen e vet, e ne ate kohe nuk kishte akuariume qe ta filtronin. njeri e kishte emrin Poku dhe ishte peshk mendjemadh, kur i hidhje per te ngrene bente saltro ne uji si akrobat,e kur hante te kthente prapanicen lol
    Po lepur ke pasur ndonjehere Linda
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 16 prej 36 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •