pi menoj se ku u hup kjo etna gjth ket koh
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Pinc
Jam ne hall Vella
Kam ren ne dashni
Si te ja bej
Me Ndihmon?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Me thoshje me thoshje po kjo mendja Ime nuk nxe, ti jap nje ta le ne vend, kokeforte koke trash qe sdegjon pincIn, pinci per te Miren tende e pati por ti jo, sdegjon njeri. Ben sic do vet, degjo me te Melenjte se din me shume
E more pinc more pinc ta dije ti kush eshte nuk me vije faj qe kam ren mbrenda
Biles do doje me ran bashke me mu
Ta them mos ta them
Sorry pinc, nuk mund ta them
E du, ja kam shprehur disa here, vetem I pelqen por nuk e di nese keto ose une Zemren ja rrembej, mbase po mbase Jo nuk e di me do APo sme do
Mbase I merr per tallje, Jane te verteta e Jo gjera qesharake >.>
Mbase I Merr per humor dhe ketu me thone humorist, nuk e di qe une perbrenda po vuaj, sinqerisht. Nuk jam humorist aspak, nuk bej humor.
Pinc e di qe nuk do Kem me ate liri qe kisha ose qe kam tani por jam gati te le gjithcka per te qene me ate vajze. Une dhe ne klub kur shkoj nuk shkoj per vajza sepse nuk me interesojne, me intereson vetem ajo, vetem ajo me rri ne mendje :-(
Pinci si te ja bej?
Me fal pinc nese nuk jam aq I qarte, nuk di si te shprehem
Dhe perdor celularin
Po Mendoj ta kap kete celularin ta hedh diku se po me drithet ne dore, me duket sikur kam ne dore Ndonje "toy" ;-)
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Thirsty,
eh dashuria e shkrete.
Edhe une e doja njeren keshtu si ti, yyyyyyyyy.
Kur shkoja ne klube, nuk e kisha ne menje por e kisha nje foto te saj ne xhep dhe ua tregoja te gjitheve.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Perderisa koha kalonte una ne kete menyre u largova nga gjitha gjonat tjeran te jetes, e gjitha jeta ime rrotullohej vetem rreth saj. Njehere me kujtohej per festen e vitit te ri, perderisa te gjithe festonin une kaloja ate nate autostradave ne makine me nje shpejtesi marramendese me lote ne sy...
Deshiroj nga zemra, qe dashuria jote te kete sukses dhe lumturi.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt