Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641

Një nxënëse vret veten, sepse është duke mbërritur 21 dhjetori 2012

Vajza që shikoni në fotot, është Izabel. Ajo u shua në të gjashtëmbëdhjetat e saj, pasi vendosi t’i japë fund jetës.

Motivi, i bërë i qartë prej saj, nuk donte të arrinte datën 21 dhjetor 2012, e përfolur prej muajsh si dita e fundit të botës.

Izabel e besonte rëndshëm se dita në prag të ndërrimit të viteve do të jetë fundi i kësaj bote, ndaj vendosi që këtë prag fundjave të mos shkojë në shkollë, por të udhëtojë drejt vdekjes.

Për këtë, u vetëvar në dhomën e saj të gjumit në lokalitetin Neston të Britanisë së Madhe.

Hetimi i nisur mbi vetëvrasjen nxjerr se dikush e kishte bindur keqas të miturën se më 21 dhjetor bota do të marrë fund. E zhytur në ide të tilla, vajza po e përjetonte keq këtë situatë dhe nuk ia doli dot më, u vetëvar.

Prindërit e Izabel, pohuan se ata nuk kishin arritur të kapnin asnjë lloj dyshimi për vendimin fatal të së bijës.

Policia gjeti në kompjuterin e të ndjerës, një mori materialesh që bënin fjalë për fundin e botës.

Kurse prindërit pohuan: “Kohët e fundit në fakt kur hanim bukë, bëhej bisedë e gjatë dhe ajo fliste plot zell për atë që thoshte se do të ngjante më 21 dhjetor, fundi i botës”.

noa.al
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Dooms day/apokalipsi e kam degjuar qe ne fund te 1999 dhe fillimin e 2000-es qe do i vinte fundi botes.Pastaj perseri lajme te frikshme per dooms day ne 2004,2007,2010,2011dhe tani 2012.Jane te gjitha profeci pallavra genjeshtra,pamvarsisht se i servisin si lajme te mbeshtetura ne kerkime dhe analiza shkencore.
    Gjynah kjo vajza,ka qene ne depresion.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    sikur te if liste ajo bota e brendshme e saj ...ku i dihet.....edhe depresioni.....shume keq ndjej keqardhje nje vajze e re e keshtu.....veshtire per familjen zoti ju qoft durimin ......

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Shume keq per te, dhe ajo ka vuajtur kohe brenda saj me ato mendime qe e detyruan ta bej ate gje.

Faktikisht un mbush plot 33 ne 21/12, kam datelindjen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Shume keq per te, dhe ajo ka vuajtur kohe brenda saj me ato mendime qe e detyruan ta bej ate gje.

Faktikisht un mbush plot 33 ne 21/12, kam datelindjen.
    mos vrasesh veten ti re? ke dhe moshen e Krishtit.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Gjendje depresioni , gjynah ti marr jeten vetes sepse dikush thote se do vije fundi i botes .
    Mos ka qene ndonje antare e grupit te jehovait se ato shperndaje fletushka vdis sot qe neser te shkosh tek bota e mrekullive juhuuuuu

Billy ti ke frike nga fundi i botes ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    mos vrasesh veten ti re? ke dhe moshen e Krishtit.
    Shum te forte e ke dhene, ca lidhje ke bere! Sa jan qe behen 33, nje dynja!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Shum te forte e ke dhene, ca lidhje ke bere! Sa jan qe behen 33, nje dynja!
    ke dhe fatin tjeter qe numri 33 eshte special
    dhe po te vine anunakit, do te te kursejne ne te tjeret ham qafen e pates.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Billy ti ke frike nga fundi i botes ?
    jo, ca frike lol, kisha qef me pi nje birr me mardukun

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Dooms day/apokalipsi e kam degjuar qe ne fund te 1999 dhe fillimin e 2000-es qe do i vinte fundi botes.Pastaj perseri lajme te frikshme per dooms day ne 2004,2007,2010,2011dhe tani 2012.Jane te gjitha profeci pallavra genjeshtra,pamvarsisht se i servisin si lajme te mbeshtetura ne kerkime dhe analiza shkencore.
    Gjynah kjo vajza,ka qene ne depresion.
    Vajzes ja kane shkaktuar depresionin, e kane bombarduar me informacion falls. Truri ka "sistemin" e tij mbrojtes, ku rol te dores se pare luan skepticizmi.
    Jo rastesisht shume vetvrasje behen pas shpelarjes se trurit nga sektet apo religjionet e ndryshme( deshmitaret e jehovait sic thote izadora psh).
    Personalisht mund te kem marre informacion falls per keto doomsdays shume me teper se kjo vajza, sigurisht truri im skeptik refuzon gomarlliqet, i lexoj thjesht per fun.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 20-05-2012 më 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •