Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

I përshëndet të dashurën,tenton ta mbyse me rripin e pantallonave

Firenze, 16 maj 2012, NOA- Rrahu një djalë 21 vjeçar, faji i vetëm i të cilit ishte se kishte përshëndetur të dashurën e këtij të fundit duke e ngatërruar me një mike të tij, dhe më pas i lidhi rripin e pantallonave në fyt duke e kërcënuar se do e mbyste.

Ngjarja në fjalë ndodhi gjatë natës së shkuar në Firenze të Italisë, ku protagonist i saj është një 28 vjeçar shqiptar pa probleme me drejtësinë në Itali, i cili sulmoi të riun prej xhelozisë ndaj të dashurës.

Siç raporton noa.al, në denoncimin e viktimës thuhet se kishte përshëndetur një vajzë amerikane 20 vjeçare e cila ishte e shoqëruar me shqiptarin, duke e ngatërruar me një mike të tij dhe menjëherë pas kësaj u përball me sulmin e shqiptarit.

Pasi nisi ta qëlloi me shqelma dhe me grushte e shtriu përtokë dhe e lidhi me rripin e pantallonave duke rrezikuar ti zërë frymën, por fatmirësisht një tjetër shqiptar i cili pikasi ngjarjen ndërhyri dhe i ndau.

Menjëherë pas kësaj shqiptari u vu në pranga, ndërsa i riu italian u dërgua në spital.

a.y/noa.al
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Je ne metro!?
    Ai si ka ngacmuar te dashuren, ai desh i ka hequr vizen Amerikane nga dora!

Paska pare llartari amerikania e gjore

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Te kalbet ne burg aty,maniakat nuk duhen lene rruges se rrezik,une nuk i kuptoj edhe ato gra pse jetojne me ta,tani degjojme se... ja e preu me sopat e vrau etj !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Te kalbet ne burg aty,maniakat nuk duhen lene rruges se rrezik,une nuk i kuptoj edhe ato gra pse jetojne me ta,tani degjojme se... ja e preu me sopat e vrau etj !!
    Duhet te hapim shume burgje pastaj Nete!

Vjet ne Vlore, dola nje xhiro ne mbremje e vura re nje tip i cili e kishte perqafuar te dashuren/ fejuaren aq fort pas vetes (ne hecje e siper) sa nuk i merrte frymen e ajo e gjora mezi hecte.

Edhe pse e kishte perqafuar kaq forte, nuk i perkushtonte vemendje asaj, por ruante ne kokerr te syrit c'do mashkull qe kalonte afer se mos i shikonte femren qe kishte ne krah!

Ka plote steriotipa te tille Shqiperia!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Shqiptaret e kane vdekje konkurencen , dallohet qarte nje lloj pasigurie qe e çon te behet i dhunshem ne ekstrem se aq besim ka ne vajzen qe e shoqeron
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga white_snake Lexo Postimin
    Duhet te hapim shume burgje pastaj Nete!

Vjet ne Vlore, dola nje xhiro ne mbremje e vura re nje tip i cili e kishte perqafuar te dashuren/ fejuaren aq fort pas vetes (ne hecje e siper) sa nuk i merrte frymen e ajo e gjora mezi hecte.

Edhe pse e kishte perqafuar kaq forte, nuk i perkushtonte vemendje asaj, por ruante ne kokerr te syrit c'do mashkull qe kalonte afer se mos i shikonte femren qe kishte ne krah!

Ka plote steriotipa te tille Shqiperia!
    E ka budallaqe te tilla plot,mbase edhe u pelqen nje gje e tille injorate hesapi

Po white per keta lloj njerezish ekzistojne burgjet mjaftojne... ka vend per te tere.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Ceshtje prone, nuk jam ekspert per nje mendim egzakt.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    kshu eshte kur s'shkon prona tek i zoti.

dhe fitohet me letrat e legalizimit te shaban memise.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Na hapen barkun me keto histori idjote.
    Dikush e pa shtrember...shqiptari e theri...
    Dikush e preku te supi ...shqiptari i preu doren..

Ky e paska pershendetur..hi...dhe shqiptari per pak i mori jeten me rripin e pantallonave..
    Gazetar idjot qe e bejne lajmin nga ato qe degjojne nga pleqt e lagjes tjeter.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    -Kush e vrau Kapural pelegrinin? UNe e vrava.- E perse e Vrave? Se me fyu rende. - Po kapural Pelicelin ti e vrave? - Po -Dhe ai te fyeu rende? - Toka jone nuk i duron dot cibanët e huaj. (shikon tere pordhe nga ora dhe pret shperthimin)

ps. fatkeqsi eshte se tipa si ky i temes ne fjale ka me qindra mijra.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •