Me lehte rri pa TV se pa internet![]()
Nėse dikush thot se nuk mund tė rri pa diēka
atėherė ajo nuk ėshtė qė tjetėr pos sėmundje: varėsi!
Ėshtė e njėjtė s'ikur njeriu s'mund tė rrijė pa drogė,
duhan, alkool et..
Nė pėrgjithėsi, ēdo gjė qė nuk mund tė kontrollohet
mund tė jetė e rrezikshme.
Do Ishte Shum Gje E Mir, Interneti I Ka Bere Njerezit Pertace Te Medhej .
Un Edhe 15 Dit E Kam Internetin, Pastaj Do Bej Nje Stop Mbi 1/2 Vjecar Thjesht Per Te Stakuar Pak Nga Rrjeti Qe Tashme Po Skllavizon Njeriun.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Ti nuk beson, por un kam nje kemngulje te madhe,po e them nje gj e beje edhe nuk ndryshoj mendje,sa per informacione kam shoqerine ..
Normale qe eshte i domosdoshem edhe nuk e ve ne dyshim (por shumica abuzojne me netin edhe rrin dite nate online) sidomos keta te pa punet e shpiperis apo kudo vendi tjetr kalojn ore te tera ne FB ose lojra online edhe nuk arrin te kuptojn qe thjesht social network i izolon e jo perkundrazi i ndihmon si mendojn keta.Mbyllen mes kater mureve te shpis e kerkojne te zgjidhin problemet e jetes.
Dgjo Lala Gjonin Internetin me mir mos ta kesh ne shpi edhe po te duhet dicka shko te shoket ose te net kafe, kalo ato 2/3 ore sa per te mar informacionet e duhura edhe bolle.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Ke te drejte deri dikund,shume e vertet,,psh mua mu nevojit nr i telefonit te nje firme e e kam shume large nga shtepia,e gjeta ne net,se po te ishte te shkoja ne net kafe do te pritoja edhe kjo i ra ne njefare menyre si dembelizem,po hajt skemi qte bejme jemi mesuar keq![]()
jo fare,iku u be pjese e jetes dhe kjo. thone se nje here te vetme po u zhyte ne boten e smartphoneve, iku ai muhabet aq e pate : )
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mundem, ndoshta mungon njeēike ne fillim por me kalimin e kohes mesohesh![]()
Nuk mundem pa internet.
Mendoj se eshte me mire te kaloj kohen ne internet sesa te dal e te shpenzoj para kot.
Mos ja bėj tė tjerėve atė qė nuk ke qejf tė ta bėjnė ty!
Jo vetem qe e imagjinoj,por po te inshte ndonje iniciativ per mosperdorimin e internetit do e perkrahja fort.
Njerezit jan bere shume virtual!
Edhe kur te dalin me shoqeri,me shume jan ne cel ne dor se sa qe bejen muhabet,lol
Krijoni Kontakt