Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 81
    Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    mos na del edhe ky si Rama? Llogje Kavaje?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Nuk krahason projektet e Bashes me ato pacavuret qe bente Rama.Duro te shikosh!
    Spo lyen pallatet me boje ky shoku,por po i hap mushkrite Tiranes se betonizuar.
    Nuk po them ca bejne ne realitet, por po them qe na lodhen me projekte cdo vit, projekte qe kushtojne shume, por qe asnjehere nuk realizohen.

Kurse sa per pallate, edhe Basha te njejtat pallate si Rama po ben tani, dhe po kerkon 20% te cdo pallati. E kam nga burime te sigurta kete lajm.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Pse nuk e kane shpjeguar pak me mire kete projektin me foto apo harta me te qarta ???
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Fotot e qarta jane.Ato qe jan aty do behen ne realitet.Mund te ket dhe ndonje ndertim shtes si pershembull parkimet gjigande te makinave nen takosere,dhe po ashtu me kate..
    Ndryshuar për herë të fundit nga {A_N_G_E_L_69} : 17-05-2012 më 06:31
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Projekte cdo vit. Po u bene 20 vjet me projekte per centrale berthamore, plane Tirane, hidrocentrale, centrale me ere, etj etj. Por pervec lajmeve si ky ketu, nuk kemi pare gje konkrete. Po stacioni i trenit ku ishte te ky projekt? Apo do t'ua veme kazmen trenave, se do te na jape qeveria nafte falas per makina?
    Sa cmire keni per cdo gje te mire qe behet ne kete vend....? !
    Cudi e madhe.
    Po gezohuni o njerez se ky bulevard pervec qe do e dyfishoje Tiranen dhe vleren e saj monetare, por do hapi edhe disa mijera vende pune.
    Sa keq qe keni te zezen ne bark.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Sa cmire keni per cdo gje te mire qe behet ne kete vend....? !
    Cudi e madhe.
    Po gezohuni o njerez se ky bulevard pervec qe do e dyfishoje Tiranen dhe vleren e saj monetare, por do hapi edhe disa mijera vende pune.
    Sa keq qe keni te zezen ne bark.
    NUk kam smire, dhe do te ishte bukur sikur te realizohej. Por po them, se nje projekt i tille ka zene pluhur ne Bashkine e Rames me vite (qe ne 2007) dhe ky i riu thjesht shtonte disa gjera. Edi ka bere me dhjetera projekte te tilla per Tiranen, me bekimin e Sales po ashtu, por asnje nuk u be. Gjithashtu dhe Luli na paraqiti shume projekte per tramvaj e autobus elektrike qe do t'i bente sapo te merrte pushtetin. Nje linje per autobuse elektrike shtrohet per me pak se 2-3 jave, se thjesht duhet te lidhesh tela elektrike nga nje shtylle ne tjetren e te blesh autobuset. Ka kaluar nje vit e nuk po shihet gje as autobus elektrik e as shina tramvaji.
    Ajo qe po shohim, eshte se Luli po ben pike per pike ato qe ka bere dhe Edi, po merr 20% ne cdo pallat te ri e po jep leje ndertimi te reja.

Kur eshte kopje e Edit, atehere pse duhet ta besoj qe do te realizoje projekte qe edhe Edi na i serviri per 10 vjet?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    NUk kam smire, dhe do te ishte bukur sikur te realizohej. Por po them, se nje projekt i tille ka zene pluhur ne Bashkine e Rames me vite (qe ne 2007) dhe ky i riu thjesht shtonte disa gjera. Edi ka bere me dhjetera projekte te tilla per Tiranen, me bekimin e Sales po ashtu, por asnje nuk u be. Gjithashtu dhe Luli na paraqiti shume projekte per tramvaj e autobus elektrike qe do t'i bente sapo te merrte pushtetin. Nje linje per autobuse elektrike shtrohet per me pak se 2-3 jave, se thjesht duhet te lidhesh tela elektrike nga nje shtylle ne tjetren e te blesh autobuset. Ka kaluar nje vit e nuk po shihet gje as autobus elektrik e as shina tramvaji.
    Ajo qe po shohim, eshte se Luli po ben pike per pike ato qe ka bere dhe Edi, po merr 20% ne cdo pallat te ri e po jep leje ndertimi te reja.

Kur eshte kopje e Edit, atehere pse duhet ta besoj qe do te realizoje projekte qe edhe Edi na i serviri per 10 vjet?
    Le te shpresojme se Luli nuk po ben demagogji si Rama.
    Ne kete kohe kur kriza ka mberthyer tere Europen, ky investim eshte nje arritje e madhe nese realizohet.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Cfare u be me ato punimet te bulevardi? Mazallah se tregon njeri. Ngela tuj pyet lart e poshte! Sekret e mbani?! lol. Kur fillon ky project se nga fotot smora vesht gje. Ca peme pashe. Lum si ju tani.Europe e gjalle

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nga ç'fshat jane keto Arqitektet?

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •