mos na del edhe ky si Rama? Llogje Kavaje?
mos na del edhe ky si Rama? Llogje Kavaje?
Nuk po them ca bejne ne realitet, por po them qe na lodhen me projekte cdo vit, projekte qe kushtojne shume, por qe asnjehere nuk realizohen.
Kurse sa per pallate, edhe Basha te njejtat pallate si Rama po ben tani, dhe po kerkon 20% te cdo pallati. E kam nga burime te sigurta kete lajm.
Pse nuk e kane shpjeguar pak me mire kete projektin me foto apo harta me te qarta ???
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Fotot e qarta jane.Ato qe jan aty do behen ne realitet.Mund te ket dhe ndonje ndertim shtes si pershembull parkimet gjigande te makinave nen takosere,dhe po ashtu me kate..
Ndryshuar për herë të fundit nga {A_N_G_E_L_69} : 17-05-2012 më 06:31
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
NUk kam smire, dhe do te ishte bukur sikur te realizohej. Por po them, se nje projekt i tille ka zene pluhur ne Bashkine e Rames me vite (qe ne 2007) dhe ky i riu thjesht shtonte disa gjera. Edi ka bere me dhjetera projekte te tilla per Tiranen, me bekimin e Sales po ashtu, por asnje nuk u be. Gjithashtu dhe Luli na paraqiti shume projekte per tramvaj e autobus elektrike qe do t'i bente sapo te merrte pushtetin. Nje linje per autobuse elektrike shtrohet per me pak se 2-3 jave, se thjesht duhet te lidhesh tela elektrike nga nje shtylle ne tjetren e te blesh autobuset. Ka kaluar nje vit e nuk po shihet gje as autobus elektrik e as shina tramvaji.
Ajo qe po shohim, eshte se Luli po ben pike per pike ato qe ka bere dhe Edi, po merr 20% ne cdo pallat te ri e po jep leje ndertimi te reja.
Kur eshte kopje e Edit, atehere pse duhet ta besoj qe do te realizoje projekte qe edhe Edi na i serviri per 10 vjet?
Cfare u be me ato punimet te bulevardi? Mazallah se tregon njeri. Ngela tuj pyet lart e poshte! Sekret e mbani?! lol. Kur fillon ky project se nga fotot smora vesht gje. Ca peme pashe. Lum si ju tani.Europe e gjalle![]()
nga ç'fshat jane keto Arqitektet?
Krijoni Kontakt