Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ka qene malok, padyshim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    tashi edhe une e kam bere nje gje te tille po me nje ndryshim me rrahen keqas
    JO SEKS PARA MARTESE

cfare idioti

me kujton ate serbin me izraelitin
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Firenze, 16 maj 2012, NOA- Rrahu një djalë 21 vjeçar, faji i vetëm i të cilit ishte se kishte përshëndetur të dashurën e këtij të fundit duke e ngatërruar me një mike të tij, dhe më pas i lidhi rripin e pantallonave në fyt duke e kërcënuar se do e mbyste.

Ngjarja në fjalë ndodhi gjatë natës së shkuar në Firenze të Italisë, ku protagonist i saj është një 28 vjeçar shqiptar pa probleme me drejtësinë në Itali, i cili sulmoi të riun prej xhelozisë ndaj të dashurës.

Siç raporton noa.al, në denoncimin e viktimës thuhet se kishte përshëndetur një vajzë amerikane 20 vjeçare e cila ishte e shoqëruar me shqiptarin, duke e ngatërruar me një mike të tij dhe menjëherë pas kësaj u përball me sulmin e shqiptarit.

Pasi nisi ta qëlloi me shqelma dhe me grushte e shtriu përtokë dhe e lidhi me rripin e pantallonave duke rrezikuar ti zërë frymën, por fatmirësisht një tjetër shqiptar i cili pikasi ngjarjen ndërhyri dhe i ndau.

Menjëherë pas kësaj shqiptari u vu në pranga, ndërsa i riu italian u dërgua në spital.

a.y/noa.al
    Idiot komplet....
    Idioti do dale lirim me kusht,
    italianet do marrin hak,
    idioti eshte ne rreth te kuq.
    Do e vrasin italianet ne rruge si qen.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Idiot komplet....
    Idioti do dale lirim me kusht,
    italianet do marrin hak,
    idioti eshte ne rreth te kuq.
    Do e vrasin italianet ne rruge si qen.
    do i rrujn lesht e currit,

mir ja ka ba shpirtin ti merrte
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Mire ja paska bere, ci duhet pepinos me te dashuren amerikane te shqiptarit??
    Cdo gje eshte relative...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    do i rrujn lesht e currit,

mir ja ka ba shpirtin ti merrte
    Per moshen qe ka protagonisti i ngjarjes eshte nje idiotsi .
    Pepino vetem sa e paska pershendet te dashuren e tij lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Firenze, 16 maj 2012, NOA- Rrahu një djalë 21 vjeçar, faji i vetëm i të cilit ishte se kishte përshëndetur të dashurën e këtij të fundit duke e ngatërruar me një mike të tij, dhe më pas i lidhi rripin e pantallonave në fyt duke e kërcënuar se do e mbyste.

Ngjarja në fjalë ndodhi gjatë natës së shkuar në Firenze të Italisë, ku protagonist i saj është një 28 vjeçar shqiptar pa probleme me drejtësinë në Itali, i cili sulmoi të riun prej xhelozisë ndaj të dashurës.

Siç raporton noa.al, në denoncimin e viktimës thuhet se kishte përshëndetur një vajzë amerikane 20 vjeçare e cila ishte e shoqëruar me shqiptarin, duke e ngatërruar me një mike të tij dhe menjëherë pas kësaj u përball me sulmin e shqiptarit.

Pasi nisi ta qëlloi me shqelma dhe me grushte e shtriu përtokë dhe e lidhi me rripin e pantallonave duke rrezikuar ti zërë frymën, por fatmirësisht një tjetër shqiptar i cili pikasi ngjarjen ndërhyri dhe i ndau.

Menjëherë pas kësaj shqiptari u vu në pranga, ndërsa i riu italian u dërgua në spital.

a.y/noa.al
    Kesaj i thone '' Made In Abanistan''..... Zoti na rujt...Se edhe vajzat shqiptare mos jane me pak...Imagjino 4 vjet bashke me nje femer shqiptare,krejt papritur ajo thote ;Mbaroi une tashi do shikoj punen time....dhe i gjori djale do te dije arsyen...merr e merr ne telefon ,dhe kjo e denoncon ne polici per ngacmim etj....Ja perse themi '' Made In Albanistan'' Te vret shqiptari per nje llafe goje...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    henri nuk jane gjithe shqiptaret qe te vrasin per nje fjale goje dhe nuk jane te gjithe shqiptaret qe te braktisin pas 4 vjete lidhje ashtu kot per qef .

Pyll pa derra nuk ka lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Kushedi pse nuk jam aspak i çuditur.
    Ngjarje te tilla ndodhin shpesh ne Tirane.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •