Hahaha italianet keshtu? Ketej nga veriu jane çuna te mire, sa degjojne shqip "xhirojne gomat" nga ana tjeterDo kene degjuar ate shprehjen tone : " I therim naten, i qajme diten" lol
Hahaha italianet keshtu? Ketej nga veriu jane çuna te mire, sa degjojne shqip "xhirojne gomat" nga ana tjeterDo kene degjuar ate shprehjen tone : " I therim naten, i qajme diten" lol
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Këto lajme zakonisht janë të shtrembëruara dhe nuk paraqitin të vërtetën. Italiani më pas është shfajësuar duke thënë që vetëm e ka përshëndetur vajzën, se e ka ngatërruar me një shoqen e tij. Kështu e viktimizon më shumë veten dhe e ngarkon me më shumë përgjegjësi shqiptarin.
Shqiptari nuk e ka rrahur kot për një përshëndetje, po kushedi se çfarë i ka bërë ai vajzës. Këto lloj ngacmimesh janë të rënda dhe një provokim i hapur, sepse i thuhet tjetrit: "Unë nuk e rruaj për ty, ta ngacmoj gruan ose të dashurën mu në syrin tënd". Kuptohet që jo të gjithë meshkujt i kapërdijnë këto lloj ngacmimesh.
Besoj se italiani e mori një mësim të mirë që do t'i shërbejë në të ardhmen. Ai mund t'ua ngacmojë gratë dhe të dashurat shokëve të tij, bile edhe mund t'ua pallojë para syve të tyre, por jo të gjithë janë si shokët e tij, prandaj do të jetë më i kujdesshëm me njerëz që nuk i njeh.
Kronikat e zeza janë të mbushura me ngjarje të tilla dhe nuk është ndonjë çudi, por unë shikoj vazhdimisht te disa anëtarë, që gjurmojnë lajme të tilla, një dëshirë për t'i sharë meshkujt shqiptarë.
Sillet një lajm që ky apo ai u vra ose u grind për një arsye të dobët, e pastaj fillojnë feministet dhe meshkujt feministë me komente: kafsha, shqiptarët nuk janë njerëz, meshkuj idiotë, duhen varur në litar, e të tjera si këto. Thua se me këto komente do ta boshatisin kronikën e zezë.
Cili është qëllimi i këtyre temave? Kanë qëllim informativ, edukativ, apo çfarë?
.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 18-05-2012 më 22:38
Historia sipas italianeve.
http://www.toscanatv.com/leggi_news?idnews=NL138200
Ai i ka thene mirupafshim asaj.(Nuk eshte ngacmim por vetem pershendetje.)
Shqiptari e ka ndjekur italianin dhe e ka gjuajtur me shkelm ne stomak.
Pastaj i ka kaluar rripin e pantallonave rreth qafes dhe e ka
kercenuar se do e mbyste.
Shqiptari eshte treguar idiot dhe pank.
Nje idiot tjeter 45 vjec shqiptar ne
Regio Emilia shkon dhe perdhunon
nje plake 81 vjecare.
Shqiptaret qe kerkojne te hyjne ne Itali me tragete
duhet tu behet testi IQ dhe kush e ka te ulet ,ti kthejne mbrapsht,
pasi debilat i kryejne keto krime.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 19-05-2012 më 00:50
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Bato meqenese temen e kam hapur une , ideja ishte per te llogjikuar dhe per te arsyetuar se pse mentaliteti shqiptar çon ne keto lloj reagimesh te cilat i bejne njerezit veç te kene probleme me drejtesine apo te hyjne ne hakmarrje e ne vrasje . Keto histori kane ndodhur kaq e kaq here ne Shqiperi duke marre ne qaf njerez kot , dhe deshmi ke edhe ne kete teme . Kurse ti nuk arrike dot te ta marre mendja pse e hapa temen .
Sa per situaten e ketij rasti ne veçanti , s'ka shume rendesi , mund edhe te genjejne gazetat shqiptare bashke me ato italiane , ama qe eshte nje fenomen ky tek shqiptaret eshte pasi gjithmone policia kur shkon ne nje vend krimi pyetja e pare qe ben eshte te gjej vajzen qe e ka shkaktuar , nese nuk eshte nje femer atehere vazhdojne pistat e tjera . Krime me dhjetra e me qindra qe nuk do kishin ndodhur nese femra nuk konsiderohej plaçke e mashkullit por e pavarur dhe e afte te largoje me mohimin e saj kedo . Kjo çeshtje nuk perfshin kercenime apo fyerje ndaj saj , siç mund te kerkosh te ekzagjerosh per te vazhduar ne tenden .
Kalo mire !
Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 19-05-2012 më 01:10
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Jo rripin, po kpucën në gojë deri sa ti dilnin sytë si top ping pongu.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Pse ti kujto që për 1 Ciao i ka hy me rrip ky shqiptari? Ku i dihet mbrapa ça ka thënë ky italiani. Ky mbrapa që ka hongër dajakun për ti heq fajin vetes normal që do thot që e kam ngatërru. Ça pret ti që policia apo media italiane të nxjerri të pafajshëm shqiptarin. Kemi biografi "të keqe" në Europë. :-D
Mirë ja ka bo se kto rracë e flliqme jan.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Qeka bo qimja tra nga mediat. Dhe sigurisht kur e shkruajne mediat italiane normal qe pepino do dale i pafajshem dhe shqiptari tmerresisht i dhunshem por cuditerisht pa precedent penal? lol
Tani nqf se kemi t'bejme me nje shqiptar 28 vjec tmerresisht xheloz dhe te dhunshem do e kishte pas patjeter nje precedent penal me perpara sepse kto tipa veshtire ti shmangen problemeve. Por perderisa shqiptari qenka komplet i paster penalisht me ben te dyshoj qe italiani ka bere vertet dicka qe paska arritur ne kte pike. Une i njoh mire dhe e di qe gjuhen e kane te gjate ,tip llapaqenash, sidomos ne vend te vet ,por ksaj rradhe paska has vertet ne hund lesh. Gjithe kte ngjarje se kush e ka pas fajin vetem amerikanja mund ta shpjegoje.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Krijoni Kontakt