Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga menbosi Lexo Postimin
    Malsori une se kam postu me ba hajgare mu ma ka kompliku qyky me gjet sa eshte kan qmimi para nje jave nuk eshte ai si ke than ti po ai si kam than une del se ashtu eshte ne liber une veq qaty kam mbet kshtu qe flm nga ti.
    o burri bos..cka te duhet me e dite nga te tjeret..sa pune te ben..ja x-files ta dha pergjigjen..ti do e kopjosh kete pergjigje dhe do shkosh te profesori..profesori do te ta jape nje note 5 dhe ti me kopjim do shkosh te universiteti..te universiteti kristal pasi ti e din mire se tjeterkund nuk merr diplome..e merr diplomen per shkenca politike apo juridike te kristali dhe neser opa behesh drejtor i x-files..dhe ja merr shpirtin x-files pse ai din me shume se ti..dhe fillon e i heq nje nga nje ata qe jan te afte dhe grumbullon rreth vetes te paaftet pasi me te paaftet drejton me mire..po te kesh njerez te zgjuar si x-files ti sdo te besh dot si don ti pasi x-files do te te thote '' kadal beg se ka nje hendek ketu para teje..kur ti nuk din se si mund te llogarisesh sa ka qene cmimi i naftes para nje jave si do te dish te drejtosh nje shkolle apo ndermarrje apo me keq akoma nje ministri..ti do ta dish se vetem me te paaftet do te mundesh ta drejtosh..ndryshe te rrezikohet vendi i punes..

nje histori e jetuar nga une personalisht..ndodhesha ne klasen e nje kolegeje qe kishte ardhe ate vit ne shkollen tone si mesuese..ishte caktuar te jepte gjuhe dhe ne ate ore mesimi nxenesi ja thoshte drejt cka ishte nje fjale kurse mesuesja i thoshte '' jo e ke gabim pasi eshte keshtu siq e them une ''..nxenesi e thoshte sakte , mesuesja gabim..mesuesja kishte ardhe me mik ne shkolle pa diplome fare..keshtu do jesh edhe ti neser kur te dalesh ne jete pasi notat do i kesh marre nga ndihma e te tjereve dhe me mik do zesh nje vendpune..paramendo te dalesh mjek dhe tja fusesh ne thike cdokujt qe te vjen ne klinike apo te dalesh gjykates dhe ti qosh ne litar kedo qe te vjen ne banken e te akuzuarve..

shtrydhe trurin vete dhe do shohesh qe kur te dalesh ne jete nuk do i qosh per lesh as pacientin ne spital e as te akuzuarin ne gjykate..gjithmone behu kopetent per ate qe pretendon te behesh...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 24-05-2012 më 09:35
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga menbosi Lexo Postimin
    Çmimi i nje litri benzine ndryshoi gjate javeve te kaluara si vijon +3%, +5%, +6%, pastaj -4%. Tani kushton 1.47€. Sa ishte çmimi para nje jave ?

Rezultati duhet me dal 1.34€ " mirepo proceduren se si ka arritur deri te ky rezultat spo muj e gjej " nese ndokush mundet mem ndihmu ju pershendes.
    E thjesht 1.47 / 0.96 / 1.06 / 1.05 / 1.03 = 1.34

Ato numrat i gjeta si me poshte:
    1+(-4%) = 0.96
    1+ 6% = 1.06
    1+ 5% = 1.05
    1+3% =1.03

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •