Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300

Ndiqen etapat e ndryshme nga shtatzania deri në lindje nga meshkujt shqiptarë?

Ne boten perendimore kam vene re qe partneret jane me afer partnereve qe jane ne pritje te nje femije,luajne nje rol me aktiv gjate procesit te shtatzanise:nuk mjaftohen te shoqerojne femren e tyre deri tek mjeku per kontrolle por hyne brenda qe te shohin imazhet e para te qenies qe do linde...etj.
    Dhe,kur vjen momenti per te ardhur ne bote femija,jane ne sallen e lindjes duke i dhene kurajo gruas,pra shihet si dicka normale.(kjo ka cuar dhe ne situata hilarike tek shqiptaret qe banonin jashte duke pare qe mjeku gjinekolog kerkonte pranine e burrit ne sallen e lindjes dhe ai refuzonte kategorikisht)
    Kane arritur meshkujt shqiptar ne nje pike te tille?Nese jo,cfare i pengon?Imazhi i machos apo ka dhe arsye te tjera?Nese po,mund te jepni shembuj konkrete?

Mendoni qe nje sjellje i perket brezit te vjeter apo ju,si gjenerata e ardheshme, keni vizione te njejta?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 20-07-2004 më 15:00
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    31
    kam pershtypjen se eshte thjesht frika, ankthi per tu perballur me nje emocion dhe eksperience aq te madhe..per kete arsye thueht se femrat jane me trime(dakord.. jam feministee pranoj..hehehhe)
    terranovesca

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Kam degjuar dhe une per meshkuj te tille dhe nuk e kuptoj dot pse, mbase eshte frika, por ama a ka me te frikesuar se nena kur do lindi? Njeriu qe ajo do deshte me afer eshte pikerisht babai i femijes me te cilin ajo te ndaje dhimbjen e lindjes dhe gjithashtu dhe gezimin e femijes te sapolindur.

Vete procesi i lindjes besoj se e afron ciftin akoma dhe me shume, sepse te dy jane aty per te mbajtur njeri-tjetrin.

Meshkujt tradicional mund te fshihen pas 'zakonit' qe mashkulli nuk futet ne dhomen e lindjes por per mua kjo nxjerr dhe nje here ne pah natyren 'frikacake' te mashkullit.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Puna e mashkullit mbaron, me derdhjen e spermes....pjesa tjeter eshte pune e femres.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Puna e mashkullit mbaron, me derdhjen e spermes....pjesa tjeter eshte pune e femres.
    Ja ku eshte dhe stereotipi i mirefillte i mashkullit Shqipetar.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga gurl
    Kam degjuar dhe une per meshkuj te tille dhe nuk e kuptoj dot pse, mbase eshte frika, por ama a ka me te frikesuar se nena kur do lindi? Njeriu qe ajo do deshte me afer eshte pikerisht babai i femijes me te cilin ajo te ndaje dhimbjen e lindjes dhe gjithashtu dhe gezimin e femijes te sapolindur.

Vete procesi i lindjes besoj se e afron ciftin akoma dhe me shume, sepse te dy jane aty per te mbajtur njeri-tjetrin.

Meshkujt tradicional mund te fshihen pas 'zakonit' qe mashkulli nuk futet ne dhomen e lindjes por per mua kjo nxjerr dhe nje here ne pah natyren 'frikacake' te mashkullit.

Ja ku eshte steriotipi i mirfillte i femistes te terbuar.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Ja ku eshte steriotipi i mirfillte i femistes te terbuar.
    Ketu nuk eshte pune feminizmi, thjesht qe nje partner te qendroj afer tjetrit kur kane nevoje. Ku qendron feminizmi ketu?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    puna e mashkullit mbaron me derdhjen e spermes ????

lum si gruaja qe te ka ;P .. she 's lucky
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Pink_Girl
    puna e mashkullit mbaron me derdhjen e spermes ????

lum si gruaja qe te ka ;P .. she 's lucky
    Sapo do e thoja...

Hajt se keto llafe i kane ketu ne forum, ne real life behen 500 copash....Une e ve me bast qe R2T ka per ta shoqeruar gruan e vet ne sallen e lindjes.

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Nejse R2T ka qejf te nxjerri ne pah imazhin a "machos Shqipetar"

Dmth per R2T martesa eshte vetem 1 min pune. loooool

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •