Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 97
    Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Aman boll me keto pseudo moralet se ma shpifet. Sikur jam ne kishe, jo ne forum.
    Na ndrite zotrote, zbulove ujin e ngrohte!
    Nuk eshte pika nese nje njeri di apo nuk di te dalloje keto dy ndjenja, pika eshte se nuk mund te perjashtosh faktin qe edhe mund te dashurohesh me nje mik.
    Uh sa me nerva kjo goca

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pse nuk keni ra dashni me shoqet e shoket e klases ju?

apo nuk u lejoka kjo sepse ne dashni duhet te bish vetem me njerez qe nuk i njef hic bile bile e mira e te mirave asht te mos i kesh pa kurr.

hajde humor hajde.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ju qe flisni e kam fjalen per ata qe me kane cituar?A keni ndonje mik mikesh,shoke shoqe te punes apo njekohesishte i keni edhe te dashur,sipas jush mashkull femer nuk duhet te ekzistoj miqesia.... qkas lexon ketu!

Ca te keqe kane mikeshat?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ju qe flisni e kam fjalen per ata qe me kane cituar?A keni ndonje mik mikesh,shoke shoqe te punes apo njekohesishte i keni edhe te dashur,sipas jush mashkull femer nuk duhet te ekzistoj miqesia.... qkas lexon ketu!
    Nete e ke gabim. me duket se nuk e ke kuptu temen. nuk po thot kush se nuk egziston miqsia.

po shum her ka pas raste qe prej miqsis lind dashuria dhe nuk ka kurgjo te keqe ktu.

mund te kesh shum miq e shok por ne dashni mund te bish vec me njo.

ka shum raste kur kolege pune ose shoke klase ose kojshi qe jan rrit bashk jan dashuru e martu e kan kalu jeten per bukuri bashk.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po mbase nuk e pasna kuptuar,me kete jam dakord se normal pa u shoqeruar e kuptuar qfare personi eshte a po pershtatesh, nuk munde te dashurohesh:^

Dieli Maska e [HD]
    Anėtarėsuar
    12-11-2011
    Vendndodhja
    Suisse
    Postime
    464
    Mfal,para se te bejm ndonje debat bashk,thuaj te drejten,mos je gje nga ato femrat me shami ne koke ti qe dukeni si ninxha?Thuaj te drejten ama.

Shikoje realitetin me syrin real,mos na beni te ndershmet e dheut,lejini hipokrizit.

Ose lexoje temen mire dhe kuptoje ate.
    Mos harro ti lutesh Zotit ēdo mbrėmje.

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga [HD] Lexo Postimin
    Mfal,para se te bejm ndonje debat bashk,thuaj te drejten,mos je gje nga ato femrat me shami ne koke ti qe dukeni si ninxha?Thuaj te drejten ama.

Shikoje realitetin me syrin real,mos na beni te ndershmet e dheut,lejini hipokrizit.

Ose lexoje temen mire dhe kuptoje ate.
    A jo jo nuk jam ninxha,skem qka depatojme e sqarova me larte....une jam kjo ne avatar

Po mbase nuk e pasna kuptuar,me kete jam dakord se normal pa u shoqeruar e kuptuar qfare personi eshte a po pershtatesh, nuk munde te dashurohesh:^
    Prap nuk pajtohem. Mund edhe te mos pershtatesh fare,por te dashurohesh shume

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anėtarėsuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    Prap nuk pajtohem. Mund edhe te mos pershtatesh fare,por te dashurohesh shume
    Te dasurohesh nuk eshte vshtire po t'ja thuajsh se je i dashuruar eshte veshtire

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •