Postuar mė parė nga orhideja SI tEFLON Politikan shqiptar.... Lef Nosi? Pershendetje Orhide,tregom tani nese eshte e sakte se mezi e kam gjet
Postuar mė parė nga Nete Lef Nosi? Pershendetje Orhide,tregom tani nese eshte e sakte se mezi e kam gjet Me fal, Nete, por me heret s'kam munde te te jap pergjigjen....................e sakte je
Carpe diem!!
FUSHA ka fundin ne ZENIT Kengetar shqiptar....
I FOLA PAK PELEGrinit Kengetare shqiptare....
Postuar mė parė nga orhideja FUSHA ka fundin ne ZENIT Kengetar shqiptar.... - ZEF TANUSHI...!?
Dhuro shumė...e prit pak!
Postuar mė parė nga Ēaushi - ZEF TANUSHI...!? Pershendetje, Ēaush ......... i sakte je
Postuar mė parė nga orhideja I FOLA PAK PELEGrinit Kengetare shqiptare.... - GOFILE PAPLEKA....!? Ps/ Shume te bukur ndrrimoret Orhideja...te lumte
Postuar mė parė nga Ēaushi - GOFILE PAPLEKA....!? Ps/ Shume te bukur ndrrimoret Orhideja...te lumte I sakte si gjithmone Te falemnderit............e kam verejte qe i ka ra pak pluhuri temes e thash ta ringjalli dhe t'ju zgjoj juve nga "gjumi"
Postuar mė parė nga orhideja Pershendetje, Ēaush ......... i sakte je Pershendetje Orhideja....me kete tanushin ma kujtove kete kenge ....te pershendes me te ...
DEMIR B. ILASI, BISLIM I. DERA, SELIM I. DIBRA, Kėndon bukur or mik - Ky kėngėtar melankolik! Zgjidhja?...................
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt