Postuar mė parė nga Ēaushi LETE...S...KABASHI... Kėngėtare e jona... Zgjidhja------------? .........dhe sofra SALA BEKTESHI ???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga orhideja : 16-05-2012 mė 08:19
Postuar mė parė nga Ēaushi NEBI...B...SHUL... Shkrimtar i Ynė Zgjidhja-----------? BEN BLUSHI??? Flm qe me kujtove , Ēaush
Postuar mė parė nga orhideja .........dhe sofra SALA BEKTESHI ??? E dija une qe tek ti nuk ka hezitim.... tani e ke radhen te marresh pjese ne kuizin "kush do te behet milioner" leket pergjysem i ndajme...
Dhuro shumė...e prit pak!
Postuar mė parė nga Ēaushi E dija une qe tek ti nuk ka hezitim.... tani e ke radhen te marresh pjese ne kuizin "kush do te behet milioner" leket pergjysem i ndajme... http://www.youtube.com/watch?v=LqOFu...eature=related Hahhahahaha, me kusht qe ti me qene ndihma ime "telefono mikun", se s'ka m'i nda leket ashtu kot pergjysem
VERA J. NETO, S'ėshtė aspak e ashpėr - Edhe pse ėshtė e varfėr! Zgjidhja?.......................
Postuar mė parė nga Agim Metbala VERA J. NETO, S'ėshtė aspak e ashpėr - Edhe pse ėshtė e varfėr! Zgjidhja?....................... Nevojtare? Mbremje te kendshme z Agim dhe pjesemarresit
Postuar mė parė nga Nete Nevojtare? Mbremje te kendshme z Agim dhe pjesemarresit Falemnderit Nete, ju dėshiroj edhe juve njė mrėmje relaksuese... LAMA MAGA, Po ju them me shumė mall; Se ėshtė lidhja e zhivės - Me njė tjetėr metal! Zgjidhja?..............................
Deri tani duke e provuar,mos eshte zgjidhja La magma?
Postuar mė parė nga Nete Deri tani duke e provuar,mos eshte zgjidhja La magma? Po tė ndihmoj pak: AMA.....
Postuar mė parė nga Agim Metbala Falemnderit Nete, ju dėshiroj edhe juve njė mrėmje relaksuese... LAMA MAGA, Po ju them me shumė mall; Se ėshtė lidhja e zhivės - Me njė tjetėr metal! Zgjidhja?.............................. AMALGAM??? Pershendetje dhe nje dite te kendshme per te gjithe
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt