Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Pasdite ne Top Channel , historia e dhimbshme e Valbonės , Entertainment Show

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=234760&ref=ml

Emisioni ‘Pasdite nė Top Channel’ kishte nė fokus historinė e njė vajze 19-vjeēare e cila ėshtė pėrzėnė nga shtėpia e tė dashurit ku jetonte prej 3 muajsh.

Valbona rrėfen: “Historia ime nisi nė fund tė janarit. Jam njohur me Atlantin nė rreth shoqėror nė Tiranė sepse ai vazhdon shkollėn nė universitet privat. Jemi 5 motra dhe njė vėlla nė shtėpi. Babai im pi alkool e gjithashtu kam njė xhaxha dhe njė hallė tė sėmurė mendorė. Kemi pak tė ardhura dhe unė kam punuar qė 14 vjeē pėr tė ndihmuar familjen. Punoja nė rrobaqepėsi dhe shitėse nė njė librari shkollore sepse jam mė e madhja e familjes. Atlantit i tregova historinė time familjare, i erdhi keq pėr mua dhe mė premtoi se do tė jetonim tė dy bashkė.”

19-vjeēarja u largua kėshtu nga shtėpia e saj e shkoi tė jetonte nė shtėpinė e tė dashurit: “Mė 25 janar u largova nga shtėpia natėn pa e biseduar me mamin e motrėn. Kisha turp dhe frikė t’ ia tregoja atyre tė shtėpisė. Qėndrova nė Tiranė me Atlantin e pastaj jetuam nė Tropojė tek shtėpia e tij pėr tre muaj. Atlanti vinte njė herė nė dy javė sepse vazhdonte shkollėn nė Tiranė.”

Pikėrisht aty filluan problemet e para me vjehrrėn: “Pritja nė shtėpinė e djalit ishte e ftohtė sepse ėshtė normale qė nusja e djalit kėrkohet mė e mira.”

Ky ishte vetėm fillimi. Disa thashetheme qė lindėn nė vendlindjen e Valbonės bėnė qė historia tė mos shkonte mė tej: “Lindėn disa thashetheme qė unė kam qenė e martuar mė parė nė Burrel dhe se kam njė djalė. Gjithashtu dolėn fjalė se babai ka abuzuar seksualisht me mua, por asgjė nuk ėshtė e vėrtetė. Unė kam folur me vjehrrin dhe po tė ishin tė vėrteta do tė isha larguar vetė nga shtėpia.”

“Tė mėrkurėn e javės sė kaluar vjehrri mė tha qė tė shkojmė nė Tiranė dhe do e vendosim vazhdimin e lidhjes me Atlantin, por ai nuk erdhi pėr tu takuar me ne. Atlanti i tha babait tė tij se ēdo gjė kishte pėrfunduar”, shton Valbona, e cila rrėfeu se kishte tentuar edhe vetėvrasjen disa herė.

I kontaktuar nga stafi i ‘Pasdite nė Top Channel’, vetė djali deklaroi: “Valbona duhet tė mė harrojė sepse nuk ka tė ardhme me mua. Nuk janė vetėm fjalėt e njerėzve pengesė pėr lidhjen tonė, por shumė gjėra qė e bėjnė tė pamundur lidhjen tonė. Ajo i di shumė mirė se si kanė shkuar gjėrat dhe nuk ka asnjė mundėsi tjetėr pėr ne.”

Pasi pa kėtė mesazh nga Atlanti, vajza shpėrtheu nė lot. Valbona deklaroi se Atlanti do tė ishte gjithmonė mashkulli i vetėm nė jetėn e saj dhe pėr momentin do tė kthehej nė shtėpinė e prindėrve tė saj nė Burrel.

Emisioni i plote

Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Aman, kush i shikon keta?
    Kujt i interson?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    2 pyetje kam une; ngarje e vertete eshte kjo ? Nese po kush eshte qellimi qe kjo e Ben publike?

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    ngjarje e vertete eshtepo as une nuk e di se per cfare arsye kjo e ben publike i thone jete personale dhe jo jete publike nejse mindimi valbones ky.gjithesesi valbones i shpreh ngushellimet e mia se edhe ne vajzat e tjera kemi vuajtur nga keto gjera por nuk ka qene kjo zgjidha qe kemi bere...ta bejme jeten tone publike per te tjeret dhe pastaj objekt talljeje per mbare shoqerine shqipetare

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Te gjitha ju qe pyesni pse e ben jeten publike s'keni durimin ta shihni emisionin e plote , mua te tjeret me treguan ndaj e hapa si teme sot me tre pjeset e emisionit dhe e pashe kete episod , se zakonisht nuk e ndjek .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Rastesisht hasa dje ne kete program,dhe e kam ndjekur me vemendje,mu duke se e teproi kjo vajza me keto gjeste,edhe pse me vinte keq shume se ishte rritur ne kushte shume te veshtira,mbase edhe e ka detyruar qe mashkulli i pare qe i del para te arratisej me te,apo e donte kur ai as qe i behej vone qka fliste ajo!!

Mbase ka kerkuar edhe ndihme,ne kete redaksi ndoshta i ndihmojne ta gjen veten,apo edhe familjes se saj sadopak!

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    une e kam pare po prap nuk e kuptoj se cfare kerkonte kjo nga emisioni ...ti zgjidhte problemet me te dashurin ???? apo ta bashkonte me familjen??? keto jane ceshtje personale qe duhet ti zgjidhi vete valbona

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Kete koment me shkruajten mua : Kishin marre nje vajze qe ka patur nje jete te veshtire dhe donin ta pajtonin live me te dashurin si te emisioni i de filippit c'e posta per te, djali s'pranoi dhe vajza doli jashte kontrollit fare, dhe ki parasysh qe me pare kjo vajza kish tentuar te vriste veten, cfare s'bejne per audience keta

Kujtoja se kaq gje kuptohej vetvetiu :/

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me shume Jane per shows. Kushedi sa pare u Kane dhene te sajojne histori te tille!

Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    popo une nuk kam gje me ty daniel.Kjo histori perkundrazi me thene te drejten me ben te qesh... pa pike etike kjo vajza

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •