Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Tragjedi në Durrës, varin veten dy të rinj të dashuruar

Në tragjedi përfundoi një histori dashurie, ku dy të rinj u vetëflijuan. Është mjaft e dhimbshme teksa mendon se dy të rinj të dashuruar nuk jetojnë më dhe sipas pistave të hetimeve të policisë, ka shumë gjasa që një grindje mes tyre, t’i ketë shtyrë për të marrë këtë vendim ekstrem.

Vetëvrasja e 20-vjeçares ( sipas lajmi i fundit.com )

Një vajzë e re u gjend e vetëvarur në një pemë pranë ish-vilës së Mbretit Zog. Ajo ishte 20-vjeçarja Manushaqe Margjeka, studente në Universitetin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, dega Ekonomik. Ajo me origjinë ishte nga Tropoja, ndërsa jetonte vite në një fshat pranë Manzës.

Pranë vendit të ngjarjes, policia gjeti një letër ku shkruhej: “Jetën time ia kam falur Abdulla Cengës”.

Kjo pusullë e fundit e saj, i hedh dritë një vetëvrasjeje të ndodhur dy ditë më parë.

22-vjeçari var veten dy ditë më parë

Abdulla Cenga, student në degën e Ekonomikut pranë Universitetit “Aleksandër Moisiu” u gjend i vetëvrarë në banesën që kishte marrë me qira në lagjen nr. 13 të qytetit të Durrësit. Trupi i tij pa jetë u gjend mbrëmjen e 10 majit i vetëvarur në ballkoni e apartamentit ku jetonte bashkë me një student tjetër.

Policia mendonte se studenti 22-vjeçar kishte marrë këtë vendim, pas ndonjë sherri mes bashkëmoshatarëve, apo të dashurës së tij, pasi ai nuk kishte as probleme ekonomike dhe as probleme në mësime.

Por letra e shkruar nga studentja 20-vjeçare, e cila u vetvar ditën e sotme, sqaron gjithçka. Ndoshta një moment i dobët mes tyre, ka bërë që ata të flijohen që të dy. /albobserver.com/

http://www.albobserver.com/archives/60779
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 12-05-2012 më 10:28
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

ne eshte shkaku dashuria,kjo quhet marrezi e krim ndaj shpirtit tend...disa thehen a'qe leht ne karakter e moral,thua se jane nga qelqi gastarja !

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O sa tragjike kjo,mbeta pa tekst....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Po ajo vajza 20 apo 28 vjecare??
    Gjynah

La vita non si spiega, si VIVE!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ajo vajza 20 apo 28 vjecare??
    Gjynah
    Une njehere e lexova 28,nuk ndjeva dhembje per te fare,por per djalin me erdhi keq,per at dhe nuk shkrova asgje,por si duket ishte gabim shtypi...
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Si perfundim po i besoj ketij varianti per moshen , pasi nje sit thoshte 20 nje 28 ( qe nuk hahet kjo )

Tragjedia përsëritet ne qytetin e Durrësit. 22-vjeçarja Manushaqe Margjeka, i ka dhënë fund jetës, vetëm tre dite pas vetëvrasjes se te dashurit te saj. E reja, studente ne vitin e trete ekonomik ne Universitetin e qytetit bregdetar, është gjetur e vetëvarur pranë zonës se Kodrës se Viles, mesditën e se shtunës. 22-vjeçarja ka lënë një letër para aktit te vetëflijimit, ku shpjegon se nuk e kishte përballuar dhimbjen për humbjen e dashurit te saj, Abdulla Cungu. Tre dite me pare, miku i saj, student ne te njëjtin kurs, i ka dhënë fund jetës ne shtëpinë ku banonte me qira ne zonën e plazhit për motive ende te paqarta.

http://www.vizionplus.tv/index.php?o...ret&Itemid=135
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mire ajo e vari veten nga dhimbja e humbjes te te dashurit, po ai? Cfare sqaron letra? Vetem aq kishte shkruar ajo? Tragjedi e panevojshme gjersa e paskan dashur njeri-tjetrin. Ngushellime familjareve!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Zot na ruj, ca s'po lexojme epo degjojme!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mire ajo e vari veten nga dhimbja e humbjes te te dashurit, po ai? Cfare sqaron letra?
    Ekziston mundesia qe edhe ai te kete vrare veten nga dashuria, ndonje zenk mes ciftit dhe vajza ka deklaruar qe do ndahet prejt tij . Ky se ka duruar dote humbjen e te dashures .

Ngushellime familjareve !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ekziston mundesia qe edhe ai te kete vrare veten nga dashuria, ndonje zenk mes ciftit dhe vajza ka deklaruar qe do ndahet prejt tij . Ky se ka duruar dote humbjen e te dashures .

Ngushellime familjareve !
    Ekziston,por s'do te thote qe patjeter eshte kjo arsyeja e vertet. Ne lajm thuhet qe letra e vajzes sqaron gjithcka. Per mua nuk sqaron asgje ne lidhje me djalin. Ai mund ta kete vrare veten per arsye te tjera, ajo per ate. Thjesht nuk eshte e qarte arsyeja pse ai ka vrare veten. Kur vajza e paska dash kaq shume pse e vrau veten ai?
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •